Discovery Benelux

Dit zijn wij

Dit zijn wij

Discovery Benelux

Ons geheim is onze bedrijfscultuur. Je hebt namelijk een team nodig om iets moois te kunnen maken. Samen werken we heel hard, lachen we veel, brainstormen en vergaderen we, lunchen we samen en grijpen we elk succes aan om de champagne te ontkurken en samen te proosten.

Discovery is meermaals verkozen tot één van de top 10 van ‘Great Places to Work’. Dat moet genoeg zeggen toch?

connect

grow

create

own

act

Geen regels, maar waarden
We doen niet echt aan regels of voorschriften bij Discovery, maar hechten veel waarde aan het gedrag en de kernwaarden die voor ons belangrijk zijn. Discovery heeft zijn normen en waarden omschreven door middel van vijf behaviours: CONNECT, GROW, CREATE, OWN en ACT. Deze ‘behaviours’ gelden voor iedereen, ongeacht het niveau of de afdeling. De Discovery Behaviours laten zien wat voor een soort mensen we zijn en het soort organisatie dat we willen zijn.

Samen lunchen
Een belangrijk onderdeel van onze cultuur is onze gezamenlijke lunch. Elke dag om 12.00 uur komen alle collega’s samen om te genieten van een gezonde en dagverse lunch. Je spreekt dan ook elke dag verschillende collega's als je aanschuift voor de lunch. Het Office Team zorgt dat er voor ieder wat wils is. Met elke dag een nieuwe special schotelen zij ons wisselende gerechten voor en daarnaast is er altijd vers fruit. Naast de lunch serveren we het 10-uurtje en het 3-uurtje, een mooi moment om ook weer gezellig samen te komen met de collega’s.

Borrel en boot
Discovery is een bedrijf waar veel collega’s vrienden zijn en waar je op vrijdagmiddag ook gewoon een biertje drinkt met het management. Bijvoorbeeld op de Discovery-boot, terwijl je vaart door de Amsterdamse grachten! Veel initiatieven komen vanuit onze eigen collega’s en de activiteiten zijn dan ook erg divers (en altijd vrijwillig).