Fun

Fun

Wij zien werk als iets waar je met plezier naar toe gaat. Fun hoort daar zeker bij. En daarmee bedoelen we geen flauwe kantoorhumor, maar momenten waar we gewoon met zijn allen lol maken, lachen en ontspannen. Goed voor de onderlinge band en interactie enzo. Maar vooral gewoon gezellig.

Zo organiseren we minstens een keer per jaar een groot (kerst)feest, een sportdag, verschillende borrels met thema’s, als Halloween en Valentijn, en worden successen en records regelmatig gevierd met champagne. Op kantoor hebben we standaard een Xbox staan, een voetbaltafel en kun je je collega’s om de oren slaan met een potje pingpong.

En natuurlijk hebben we ook een boot. We zitten immers in de hippe haven van de NDSM-werf, dus dan moet je dat water ook gebruiken. Op zomerse dagen varen we regelmatig uit over het IJ naar de Amsterdamse grachten. Kom je ook aan boord?

Friends & Family
Ook vinden we het belangrijk dat de familie van onze medewerkers betrokken is bij Discovery en daarom organiseren we vrijwel elk jaar een ‘Friends & Family Day’. Kunnen ze ook eens zien waar jij als medewerker altijd zo enthousiast over vertelt. En zelfs Sinterklaas vindt het bij ons zo leuk dat hij elk jaar in december langskomt!