90 Day Fiancé: Before the 90 Days

TLC

90 Day Fiancé: Before the 90 Days

Lange afstanden, grote culturele verschillen én vooral weer veel bezorgde vrienden en familieleden. Je raadt het al: het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days komt er weer aan. Met nieuwe spraakmakende koppels die elkaar online hebben ontmoet en inmiddels stapelgek op elkaar zijn. Maar hoe is het als ze elkaar in het echt ontmoeten met serieuze trouwplannen? De 27-jarige Caleb en zijn Russische vriendin Alina leerden elkaar al in 2008 via Facebook kennen, maar verloren elkaar uit het oog. Bij toeval zag hij haar later op Tinder en sindsdien zijn ze helemaal verliefd. Blijft dat ook als Caleb naar Rusland vertrekt en ze elkaar voor het eerst echt zien? Ook Gino en Yazmin kunnen niet wachten om elkaar eindelijk te zien. De 52-jarige Gino is wel 18 jaar ouder dan zijn Panamese vriendin, wat tot vraagtekens leidt bij zijn familie. Ook de familie en vrienden van Mike (34) hebben zo hun twijfels over zijn relatie met de 23-jarige Ximena uit Colombia. Ze zijn bang dat zij hem alleen leuk vindt vanwege alle cadeaus die hij haar stuurt. Krijgen ze gelijk als ze elkaar straks in het echt zien?

Ook de andere koppels zullen de echte test pas krijgen als ze elkaar voor langere tijd in levenden lijve ontmoeten. Zoals Ella (29) die haar ‘Aziatische prins’ Johnny (33) via een Facebookgroep leerde kennen. Ella kreeg corona, maar was geraakt door de steun die ze van Johnny kreeg inclusief de 500 dollar die hij haar stuurde. Maar kan de Chinese stadsjongen straks wel aarden op het boerenland van Ella’s Idaho? De 34-jarige Memphis steunde eveneens haar 28-jarige vriend Hamza uit Tunesië financieel toen hij zijn baan verloor vanwege de coronacrisis. Ze kennen elkaar pas een maand en besluiten al meteen af te reizen naar Belize om daar te gaan trouwen, een reis die ook volledig door Memphis wordt betaald. Gaat dat wel goed?

En hoe gaat het tussen de 52-jarige Ben en zijn bijna dertig jaar jongere vriendin Mahogany uit Peru? Toen de goedgebouwde Ben in een fitnessmagazine stond, ontplofte zijn Facebook-inbox, maar hij had alleen oog voor Mahogany. Ze zijn beiden strenggelovig en vastbesloten om te gaan trouwen. Hoe is hun eerste ontmoeting? En speelt leeftijd ook een rol bij de 50-jarige Kim die haar liefde gevonden denkt te hebben in de 32-jarige Usman uit Nigeria? Haar zoon uit haar eerdere huwelijk is het helemaal niet mee eens met deze relatie. Toch besluit ze Usman op te zoeken. Is hij inderdaad de liefde van haar leven?

90 Day Fiancé: Before the 90 Days S5 is vanaf vrijdag 31 december t/m 22 april om 20:30 uur te zien bij TLC.

> Op discovery+ kan elke aflevering 7 dagen vooruit worden bekeken

> Download hier een afbeelding of ga naar http://pressweb.discovery.com

Call in the Cheapskates

TLC

Van luxe leven naar boerenbestaan

discovery+