Aanbod Dplay Exclusives uitgebreid

discovery+

Aanbod Dplay Exclusives uitgebreid

Dplay, het video-on-demand platform dat het beste van Discovery, TLC en Investigation Discovery samenbrengt op één plek, breidt het aanbod van Dplay Exclusives uit met de 4-delige serie 90 Day Fiancé: Happily Ever After? Pillow Talk. Dplay Exclusives zijn specials, korte series, extra afleveringen met meer achtergrondinformatie of in dit geval een hele nieuwe spin-off serie: voor de echte fan die niet genoeg kan krijgen van zijn favoriete programma!

In het populaire programma 90 Day Fiancé vliegen de emoties, verliefdheden, onzekerheden én verwijten voortdurend over het beeldscherm. Hoe kijken de deelnemers daar zelf eigenlijk tegenaan? In 90 Day Fiancé: Happily Ever After? Pillow Talk duiken we het bed in met enkele memorabele deelnemers uit eerdere seizoenen om daar tussen de kussens te kijken naar de grootste OMG-momenten van het nieuwe seizoen. En om uiteraard naar hun commentaar te luisteren. Hoe kijken de Thaise Annie en haar man David aan tegen de perikelen van andere deelnemers? En hoe reageren Loren en Alexei als ze de romances en ruzies van anderen zien? Ook Darcey neemt plaats in het bed, samen met haar tweelingzus Stacey. Darcey werd bekend van haar relatie met de Nederlander Jesse. Hoe vergaat het haar nu en wat vindt zij van de andere stelletjes? Ook Tarik geeft samen met zijn broer Dean commentaar op andere deelnemers. Herkennen ze elementen bij anderen? En wat is hun oordeel over hen? 90 Day Fiancé: Happily Ever After? Pillow Talk is vanaf vrijdag 10 mei te zien op Dplay.

Over Dplay
Dplay is het video-on-demand platform dat het beste van Discovery, TLC en Investigation Discovery samenbrengt op één plek. Met series en programma’s die het echte leven laten zien. Verhalen over echte mensen en hun passies. Kleurrijk, bijzonder en divers. Dplay biedt een gedeelte van haar programma’s aan die vooruit kunnen worden bekeken, maar ook tot zeven dagen kunnen worden teruggekeken. Tevens is het mogelijk om live televisie te kijken naar de zenders Discovery, TLC en Investigation Discovery. Momenteel zijn er diverse Dplay Exclusives te bekijken zoals Body Cam: Captured,  en Evil Lives Here: After The Evil.

Dplay is naast de app voor mobiel en tablet (iOS en Android) ook beschikbaar als desktopversie en te streamen naar televisie via Airplay of Chromecast. Een abonnement kost €3,99 per maand (gratis proefperiode van twee weken). Ga naar www.dplay.nl.

Homicide City

ID

Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine

Discovery