Alle live actie van de Olympische Winterspelen Beijing 2022 alleen te volgen op discovery+

discovery+

discovery+

Alle live actie van de Olympische Winterspelen Beijing 2022 alleen te volgen op discovery+

Amsterdam – donderdag 13 januari 2022, Op vrijdag 4 februari 2022 is het eindelijk zo ver! Dan wordt met de Olympische vlam het vuur voor de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing ontstoken. Ook voor Beijing 2022 is discovery+ dé plek waar de kijker straks alles (live) volgt. Met zelfs de exclusieve rechten voor biatlon en schansspringen. Samen met Sander Kleikers, Koen Weijland & Tessa Veldhuis houden discovery+ en Eurosport de kijker van minuut tot minuut up to date over alles wat er speelt tijdens Beijing 2022.

discovery+ 

Met discovery+ – The Streaming Home of the Olympics – is de kijker straks zelf regisseur en bepaalt met de verschillende live-feeds van alle disciplines wat er wanneer de huiskamer binnen streamt. De meeste wedstrijden worden voorzien van Nederlands commentaar door bekende Eurosport-experts zoals Herbert Cool bij het biatlon, Haya Leenards bij het kunstrijden en Leo Oldenburger samen met Ron Berteling bij het ijshockey. Naast álle Olympische wedstrijden kunnen ook alle Eurosport studioprogramma’s live of on-demand gestreamd worden via discovery+.

 

Eurosport 1 & 2

Op Eurosport 1 en Eurosport 2 geniet de kijker op tv mee van alles wat de Olympische Winterspelen Beijing 2022 te bieden heeft. Met de dagelijkse Eurosport live-programma’s: Medal Zone en Beijing Today nemen presentatoren Sander Kleikers, Koen Weijland en Tessa Veldhuis de kijker mee op een reis langs alle wedstrijden, finales, medailles en ceremonies in Beijing.

 

Medal Zone: alle highlights van de Olympische Winterspelen – (07:30 – 16:00 uur)

Medal Zone – het Olympische schakelprogramma – is iedere dag te zien op discovery+ en Eurosport 1 vanaf 07:30 uur ‘s ochtends tot ongeveer 16:00 uur ’s middags – wanneer de laatste live sport van de dag voorbij is. Het programma richt zich op actie en álle medailles, dus dat betekent snel schakelen tussen de verschillende sporten en momenten in Beijing. Daarmee wordt Medal Zone een dynamisch programma zonder lange opbouw of analyse. Als er sportgeschiedenis in de maak is, zie je het op discovery+ en bij Eurosport.

 

Beijing Today: de Olympische update aan het einde van de middag – (17:00 – 18:30 uur)

Na Medal Zone is het op discovery+ en Eurosport 1 tijd voor Beijing Today. Aan het einde van de middag van 17:00 tot 18:30 uur. Alle hoogtepunten van de Nederlandse atleten en andere belangrijke actie van de dag passeren de revue, voorzien van commentaar van analisten, voormalig sporters, Eurosport commentatoren en met dagelijks wisselende gasten in de studio.

 

Officiële programmering Beijing 2022

Woensdag 2 februari om 13:05 uur (CET) is de start van de allereerste live-uitzending op discovery+ met de eerste rondes curling vanuit Beijing. De dagen erna zijn gevuld met live-uitzendingen van alle disciplines voorzien van Nederlands commentaar volgens het officiële Olympische schema 2022. Ook zijn uiteraard zowel de openingsceremonie op vrijdag 4 februari om 21:00 uur als de sluitingsceremonie op zondag 20 februari geheel live te volgen via discovery+. De volledige Olympische programmering is te vinden op www.eurosport.nl

 

Mis niks via discovery+ | Nu 50% korting op jaarabonnement discovery+ 

De reguliere prijs van een discovery+ Sports abonnement is € 5,99 per maand of € 59,99 per jaar. De kijker kijkt nu het eerste jaar voor maar €29,99 wanneer er een abonnement wordt afgesloten voor 20 februari 2022.

> Download hier een afbeelding of ga naar: http://pressweb.discovery.com

Discovery Benelux en DELTA Fiber kondigen nieuwe samenwerking aan

Corporate

Australian Open exclusief te zien bij discovery+

discovery+