Animal Planet programma’s nu altijd en overal op Dplay

discovery+

Dierenliefhebbers opgelet!

Animal Planet programma’s nu altijd en overal op Dplay

Animal Planet, de grootste wildlife zender ter wereld, is vanaf vandaag – Dierendag – ook te bekijken op het video-on-demand platform Dplay. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de leukste en mooiste (dieren)content die Animal Planet te bieden heeft. Maak kennis met de schattigste huisdieren in America’s Cutest Pets, leef mee met de familie van Steve Irwin in Crikey! It’s The Irwins, zie kattenpsycholoog Jackson Galaxy aan het werk in My Cat From Hell of laat je meeslepen door de mooiste documentaire series zoals Big Cat Tales.

Om dit onder de aandacht te brengen is Dplay op zoek gegaan naar Nederlandse dieren en dierenliefhebbers op social media. Zo heeft de populaire politiehond Bumper een speciale playlist samengesteld met zijn favoriete Animal Planet programma’s (zoals Dodo Heroes en Dogs: The Untold Story) en gaat Animal Planet fan Moïse Trustfull vandaag samen met haar kat bingewatchen.

De series en programma’s die via de zender Animal Planet worden uitgezonden, kunnen via Dplay tot 30 dagen worden teruggekeken. Daarnaast is er toegang tot de bibliotheek van Animal Planet, die elke maand wordt uitgebreid met diverse titels. “We kunnen fans van Animal Planet nu een extra plek bieden om hun favoriete series en programma’s overal te bekijken. Animal Planet is bij uitstek een zender om met de hele familie naar te kijken en is dan ook een mooie extra toevoeging aan Dplay”, aldus Chanine Kerseboom, Manager Product Development & Digital.

Animal Planet: de zender voor dieren- en natuurliefhebbers
Animal Planet, gelanceerd in 1996, is dé entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur. Het laat je kennismaken met de onweerstaanbare karakters uit het hele dierenrijk. Van de kleine insecten en huisdieren tot de gevaarlijkste jagers in het wild. De programma’s van Animal Planet worden gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Die passie staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Met meeslepende, verrassende en herkenbare verhalen spreekt Animal Planet jouw oerinstinct aan.

Video-on-demand platform Dplay
Dplay, het video-on-demand platform van Discovery brengt onder andere het beste van Discovery, TLC en Investigation Discovery samen op één plek. Met Dplay kun je al je favoriete series en programma overal kijken, op elk apparaat en wanneer je maar wilt. Dplay biedt alles wat je van een OTT platform verwacht: vooruitkijken van de nieuwste lokale producties – zoals Say Yes To The Dress Benelux – tot 30 dagen terugkijken en natuurlijk toegang tot de zeer uitgebreide content bibliotheek van Discovery. Dplay brengt series en programma’s over het echte leven met bijzondere verhalen over echte mensen en hun passies. #PowerPeople’sPassions. Dplay is naast de app voor mobiel en tablet (iOS en Android) ook beschikbaar als desktopversie en te streamen naar televisie via Airplay. Een abonnement kost €3,99 per maand (gratis proefperiode van twee weken). Ga naar www.dplay.nl.

90 Day Fiancé

TLC

Loch Ness Monster: New Evidence

Discovery