Anja van Ginhoven nieuwe aanwinst bij Eurosport

Corporate

Anja van Ginhoven nieuwe aanwinst bij Eurosport

Transfer van NOS Sport naar Discovery Networks Benelux afgerond

Amsterdam, 20 maart 2017 – Anja van Ginhoven begint deze week als Press & Communications Executive voor Eurosport. Ze is in deze rol verantwoordelijk voor alle programmagerelateerde communicatie voor de zender en het merk Eurosport bij Discovery Networks Benelux. Van Ginhoven was hiervoor zeven jaar werkzaam bij als communicatie-adviseur NOS Sport. Daarvoor was zij ruim 12 jaar in verschillende functies verbonden aan de KNVB, waarvan de laatste zes jaar als lid van het mediateam van het Nederlands elftal. Bij Discovery Networks zal Van Ginhoven rapporteren aan Mabelie Bruijns, Director Press & Communications, en tevens deel uitmaken van het Eurosport Brand Team onder leiding van Gijs Poortman.

Mabelie Bruijns over de nieuwe aanwinst: “Met Anja halen we ontzettend veel sport- en communicatiekennis in huis. Zowel op het gebied van de verschillende sporten, als op het gebied van grote events als bijvoorbeeld de Olympische Spelen. Daarnaast heeft ze een uitgebreid sport- en medianetwerk, waarmee ze een enorme toegevoegde waarde is binnen het communicatie- en het Eurosport Brand Team. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.”

Anja van Ginhoven kan niet wachten om bij haar nieuwe club af te trappen: “Na zeven prachtige jaren bij de NOS, toch wel het ‘Barca’ onder de sportomroepen, was het tijd rijp voor een nieuw en fris avontuur. Met het verwerven van de Olympische rechten, is Eurosport wat mij betreft ook gepromoveerd naar de Champions League. Ik hoefde dus niet lang na te denken toen er een plekje vrij kwam hier in de selectie. Eurosport is een club die barst van de ambitie en bovendien volop in ontwikkeling is. Ik hoop de komende jaren op mijn vakgebied mijn steentje te kunnen bijdragen om met elkaar successen te behalen.”

Recordmaand voor TLC Vlaanderen

Corporate

Nieuwe records voor TLC Vlaanderen

Corporate