Australian Open exclusief te zien bij discovery+

discovery+

discovery+

Australian Open exclusief te zien bij discovery+

Amsterdam – vrijdag 14 januari 2022, Maandag gaat op discovery+ een van de nu al meest spraakmakende Australian Open’s van start. Of dat met of zonder Novak Djokovic zal zijn weten we zondag, maar er staat sowieso een nieuwe generatie supersterren klaar die niet kunnen wachten om hun plek aan de wereldtop te claimen. De Australian Open is vanaf maandagochtend 17 januari om 1:00 uur live en exclusief te zien op discovery+ en bij Eurosport.

Wint Rafael Nadal zijn 21e Grand Slam-titel? Of pakt Daniil Medvedev weer de titel na zijn US open-overwinning in New York. Kan de Britse Emma Raducanu haar grandioze succes van de US Open een vervolg geven? Of wint thuisfavoriet Ashleigh Barty een derde Grand Slam?

En wat kunnen de Nederlanders in Melbourne? Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor hebben een geweldig jaar achter de rug. Kunnen ze in 2022 de volgende stap zetten? En kan Arantxa Rus of de in een Grand Slam debuterende Arianne Hartono uit de schaduw van Kiki Bertens treden? Alles is met commentaar te zien op discovery+.

Live verslag vanuit The Cube bij Eurosport 1 en op discovery+ 

Van 17 tot 30 januari doen Barbara Schett en Mischa Zverev verslag vanuit Melbourne waardoor The Cube een nieuw gezicht krijgt: tennisster Alizé Lim. De rijzende ster, ontvangt in de studio in Londen o.a. zevenvoudig Grand Slam kampioen Mats Wilander, drievoudig Grand Slam halve finalist Johanna Konta (eerste week) en voormalig nummer vier van de wereld Tim Henman (tweede week). Met de virtuele ‘teleportatie-techniek’ van The Cube, interviewt Lim de beste mannelijke en vrouwelijke spelers van de wereld ‘face-to-face’. Ook legendes Chris Evert en John McEnroe keren terug bij Discovery en geven het hele jaar door hun kijk en mening op de Grand Slams, met de Australian Open als aftrap.

250 uur aan live verslag op discovery+
In totaal wordt er bij Eurosport 1 en op discovery+ 250 uur aan verslag gegeven van alle actie tijdens de Australian Open. Bij de lineaire zender Eurosport 1 volgt de kijker de wedstrijden in de Rod Laver Arena, Margaret Court Arena en John Cain Arena. Àlle banen en wedstrijden zijn live en on demand te volgen op discovery+.

Wie wordt de nieuwe Raduncanu? Krijgen we nieuw Nederlands succes? Fervente tennisliefhebbers zien op discovery+ het antwoord en lezen het laatste nieuws, commentaar van experts en de uitslagen op eurosport.nl

Voor de échte fans is er naast de lineaire aandacht bij The Cube ook een onuitputtelijke bron aan verdere analyses en bonus shows exclusief te zien op discovery+. Hier kijkt men items zoals My Social Network – waarin een selectie van de beste spelers ter wereld het hemd van het lijf wordt gevraagd over hun social media-kanalen en de rubriek Legends Voice – waar oude tennislegendes hun gedachten delen met het publiek.

10-jarige samenwerking Discovery en Tennis Australia
De Australian Open 2022 is de aftrap van een 10-jarige samenwerking tussen Discovery en Tennis Australia. De overeenkomst, in september ondertekend en wereldkundig gemaakt, omvat alle lineaire en digitale rechten voor het toernooi. De samenwerking geeft een vervolg aan de hechte band, die er al sinds 1995 is tussen Eurosport en de Australian Open.

Nu 50% korting op jaarabonnement discovery+ 

De reguliere prijs van een discovery+ Sports abonnement is € 5,99 per maand of € 59,99 per jaar. De kijker kijkt nu het eerste jaar voor maar €29,99 wanneer er een abonnement wordt afgesloten voor 20 februari 2022.

> Download hier een afbeelding of ga naar: http://pressweb.discovery.com

Alle live actie van de Olympische Winterspelen Beijing 2022 alleen te volgen op discovery+

discovery+

Richard Hammond's Workshop

Discovery