Cage Warriors 135 & 136 in Manchester dit weekend te zien op discovery+

discovery+

discovery+

Cage Warriors 135 & 136 in Manchester dit weekend te zien op discovery+

Dit weekend kunnen MMA-fans hun hart weer ophalen op discovery+ en bij Eurosport met een dubbel MMA-affiche: Cage Warriors 135 & 136 vinden deze vrijdag en zaterdag plaats in de BEC Arena in Manchester. Met de Nederlander Gerardo Fanny op de main card bij Cage Warriors 136. Cage Warriors 135 (op vrijdag 1 april) en Cage Warriors 136 (op zaterdag 2 april) zijn beiden vanaf 22:00 uur te zien op  discovery+ en bij Eurosport 1.

Nederlands commentaar

Cage Warriors keert voor het eerst sinds september 2021 weer terug naar Manchester. Toen wist “The Dragon” Mason Jones zich naar de UFC te knokken door two-weight champion te worden. Een overvloed aan Cage Warriors toptalent zal dit weekend opnieuw zijn opwachting maken. De actie eindigt met een titelgevecht tussen een paar onoverwinnelijke middengewichten. Het commentaar komt van ‘Skate the Great’ Richard Simon en voormalig UFC-ster Stefan Struve die de discovery+ kijker meenemen bij de actie in de kooi.

De Franse Djati Melan (8-0) zet zijn middengewicht titel op het spel tijdens het hoofdevenement van zaterdag tegen de Engelsman Christian Leroy Duncan (5-0). Christian streeft er op zijn beurt naar om in de voetsporen te treden van landgenoten zoals Michael Bisping en Paddy Pimblett en hoopt op het Cage Warriors-goud. Ook zijn alle ogen gericht op een knalpartij in de weltergewicht klasse van Cage Warriors, wanneer de Poolse Daniel Skibiñski (18-6) het opneemt tegen de Engelsman Justin Burlinson (6-1).

Cage Warriors 135 (op vrijdag 1 april) en Cage Warriors 136 (op zaterdag 2 april) zijn beiden vanaf 22:00 uur te zien op discovery+ en bij Eurosport 1.

 

Cage Warriors 135

Daniel Skibiñski vs. Justin Burlinson

Hugo Pereira vs. Matt Bonner

Milad Ahady vs. Antonio Sheldon

Giuseppe Ruggeri vs. Dean Trueman

Edward Walls vs. Liam Gittins

 

Cage Warriors 136

Christian Leroy Duncan vs. Djati Melan (c)

Gerardo Fanny vs. Aaron Aby

El Hadji Ndiaye vs. Adam Cullen

Reece McEwan vs. Sam Spencer

Jack Eglin vs. Luke Riley

> Download hier het persbericht.

> Download hier een afbeelding of ga naar: http://pressweb.discovery.com

discovery+ nu ook beschikbaar op LG Smart TVs in Europa

discovery+

Louisa & Rowan: op z'n Gooisch

TLC