Crime Night

TLC

Crime Night

Vanaf 14 januari is het vier zondagen Crime Night bij TLC. Hierin worden vier documentaires getoond over schokkende schandalen en aangrijpende moordzaken.

Casey Anthony: Killer Mom? – zondag 14 januari om 22:00 uur
Deze documentaire vertelt het verhaal van de gruwelijke dood van de 2-jarige Caylee Anthony in 2008. Haar moeder Casey Anthony was serieuze verdachte, maar werd – tot woede van velen – toch vrijgesproken. Interviews met betrokkenen, onder wie de grootouders van Caylee, schijnen een nieuw licht op deze duistere zaak. Spreekt Casey de waarheid?

Drew Peterson: The Wife Killer Cop? – zondag 21 januari om 22:00 uur
Toen de 23-jarige Stacey Peterson plotseling verdween, beweerde haar man – en politieagent – Drew Peterson dat ze ervandoor was gegaan met een ander. Wanneer onderzoekers in het leven van Drew duiken, komen ze erachter dat zijn vorige vrouw ook onder verdachte omstandigheden is verdwenen…

JonBenét: An American Murder Mystery – zondag 28 januari om 22:00 uur
De dood van de 6-jarige JonBenét schokte in 1996 de wereld. Het kleine meisje werd gewurgd aangetroffen in de kelder van haar woning. De daders zijn echter nooit gevonden. Met behulp van de nieuwste technologieën, nooit eerder vertoond videomateriaal en interviews met betrokkenen wordt deze bizarre cold case nader bekeken. In de hoop meer antwoorden te krijgen op wat er eenentwintig jaar geleden kan zijn gebeurd.

Bill Cosby: An American Scandal – zondag 4 februari om 22:00 uur
Bill Cosby was in de jaren tachtig een voorbeeldvader voor velen, maar viel onlangs hard van zijn voetstuk toen berichten opdoken over seksueel misbruik. Officieel wordt hij aangeklaagd voor het drogeren en misbruiken van Andrea Constand, maar er zijn meer dan vijftig vrouwen die zeggen vergelijkbaar misbruik te hebben meegemaakt. Deze documentaire analyseert de levenswandel van de inmiddels 80-jarige komiek en praat met vrouwen die zeggen slachtoffer van hem te zijn. Het laat zien dat de misdragingen van ‘America’s Dad’ al vroeg begonnen en eerder een patroon waren dan een incident.

Crime Night is vanaf zondag 14 januari om 22:00 uur te zien bij TLC.

Kindig Customs

Discovery

My 600-lb Life: Where Are They Now?

TLC