Daddy Dave

discovery+

discovery+

Daddy Dave

Dave Roelvink probeert alle ballen in de lucht te houden als kersverse vader in Daddy Dave

Samen met vriendin Jazzlyn zien we in de nieuwe realityserie Daddy Dave hoe de kersverse ouders verschillende hindernissen van het ongeoefende ouderschap proberen te overwinnen. Gelukkig staan familie en vrienden immer paraat om bij te springen. Of dit nou is om een flesje te geven of de kleine Dean in slaap te wiegen met een Hazes-nummer. Daddy Dave is vanaf donderdag 3 maart wekelijks te zien op discovery+.

 

Van draaitafel naar commode

Dave Roelvink is vader geworden! Met dit nieuws werd eind vorig jaar groot gekopt toen baby Dean werd geboren. Andere nieuwskoppen dan we gewend zijn over de vaak wat rebelse Dave Roelvink. Maar nu is het dan toch écht tijd om zijn wilde haren te verliezen. De stoere en uitgelaten zoon van volkszanger Dries Roelvink, verwisselt een vrij zorgeloos bestaan met DJ-optredens en gym-sessies voor een hectisch leven van een vader vol nieuwe verantwoordelijkheden. Nu moeten de dagelijkse bezigheden gecombineerd worden met het vader zijn en dat vereist soms een knap staaltje ‘jongleren’. Zo zit het werk er na een avondje draaien voor DJ Dave nog niet op en wordt er nu doorgehaald met het geven van flesjes in plaats van in de club…

 

Het begint!

In de eerste aflevering van Daddy Dave is het meteen zover! De weeën bij Jazzlyn zijn begonnen en met vluchtkoffer en al scheurt Dave zijn vrouwlief naar het ziekenhuis. Eenmaal aangemeld in het ziekenhuis volgen er voor Jazzlyn 36 zware en lange uren. ‘We maken er een lang weekend van, hij lijkt z’n vader wel’ horen we Dave grappend zeggen. Wanneer dan uiteindelijk de bevalling begint, kijkt Dave niet ‘de poort’ in zoals hij dit zelf verwoordt. Dat heeft het stel in samenspraak besloten aangezien ze dit niet bevorderlijk vinden voor de rest van hun liefdesleven. Na drie hele uren persen komt baby Dean gezond en wel ter wereld. Wanneer hij in de armen van zijn kersverse vader wordt gelegd zijn de tranen van geluk niet meer te stoppen.

 

De Roelvinkjes op kraambezoek 

Eenmaal weer thuis heeft de hele familie zich al verzameld om de kleine Dean te bewonderen. Zelfs de foto van oma Dien met het kaarsje dat altijd voor haar brandt, wordt op een tafeltje tussen het kraambezoek gezet. Zo is zij er ook een beetje bij, Dean heeft ten slotte zijn naam aan haar te danken. Trotse nieuwe oom Donny staat helemaal perplex: “Is ‘ie echt van mijn broer? Komt dit uit zijn uuh… “verrekijker”?” zegt Donny. Ook Dave’s vader Dries loopt de deur bij het nieuwe gezin plat. Zo komt opa Dries gelukkig net op tijd wanneer de kleine Dean verschoond moet worden. Perfect moment om waardevol advies van vader op zoon over te dragen. Hoe deed Dries dat vroeger eigenlijk met zijn jongens én zangcarrière?

 

Een knappe wagen voor Dean

De kleine jongen van Dave Roelvink kan natuurlijk niet lang zonder een eigen ‘dikke bak’. We zien hoe Dave en Jazzlyn zich in aflevering 2 van Daddy Dave naar de plaatselijke ‘wagen-dealer’ snellen. Voorlopig gaat het voor Dean nog even over een kinderwagen, maar wel om een exemplaar waar hij straks echt mee kan shinen. In het Vondelpark wordt direct een proefrit gemaakt met Dean’s nieuwe ‘baby-bolide’ en daar staat niemand minder dan Edwin Smulders, paparazzi-fotograaf van de lage landen, hen op te wachten met z’n telelens. Hopelijk went al deze belangstelling snel voor de nieuwste Roelvink-telg. Want de roddelpers ligt altijd op de loer als je Roelvink heet.

 

Daddy Dave is vanaf donderdag 3 maart wekelijks te zien op discovery+.

> Download hier een afbeelding of ga naar: http://pressweb.discovery.com

Invincible: Arsène Wenger

discovery+

Secrets of the Salisbury Poisonings

discovery+