De transformatie gaat nu écht beginnen: van Rosanna naar Rowan

TLC

De transformatie gaat nu écht beginnen: van Rosanna naar Rowan

Ons favoriete transgenderkoppel maakt zich op voor een nieuw seizoen! In voorgaande seizoenen deelden zij lief en leed; van trouwen tot de IVF-pogingen, op zoek naar hun gypsy roots en natuurlijk de geboorte van zoontje Mikai. Het nieuwe seizoen belooft weer uniek en bijzonder te gaan worden, zeker ook omdat Rosanna zich sinds dit jaar officieel Rowan noemt en de transitie naar man verder voortzet. De hormonen worden geslikt, de stem is lager, de baardgroei is in volle gang en het mannelijk torso is in zicht. Het is Rowan zijn ultieme droom om samen met Mikai te gaan zwemmen. Maar daar moet hij zelf wel hard voor werken: voor de borstoperatie moet zijn BMI omlaag, dus dat wordt weg met de frituur en op streng dieet.

Naast de ontwikkeling van Rowan gaat Louisa ook voor persoonlijke ontwikkeling: ze bouwt haar zangcarrière uit en zou niets liever willen dan ooit aan het Eurovisie Songfestival meedoen. Om zich te oriënteren op wat daarvoor nodig is, spreekt zij met diverse professionals en ook oud-deelneemster en vocal-coach Mandy Huydts (Frizzle Sizzle). Tussen alle persoonlijke ontwikkelingen door, vraagt ook lieve Mikai om aandacht. Ook hij is volop in ontwikkeling en is alweer 1 geworden. Het huis wordt babyproof gemaakt en we zien hoe hij samen met mapa, pama en de hele familie zijn eerste verjaardagsfeestje viert. En een cake-smash hoort daar natuurlijk ook bij!

Louisa & Rown, Onze Transgender Liefde is vanaf donderdag 11 juli tot en met donderdag 29 augustus om 20:30 uur te zien bij TLC. Op Dplay is elke aflevering 7 dagen vooruit te bekijken.

Dplay Exclusive: I Am Jazz

discovery+

Cake Wars

TLC