Deze bekenden doen ook mee aan Sex Tape!

discovery+

Deze bekenden doen ook mee aan Sex Tape!

Er doen nog meer bekende koppels mee aan het nieuwste seizoen van Sex Tape! In navolging van Vonneke Bonneke (afl 1), Shani & Davey (afl 2) en Christina Curry (afl 4), delen nu ook Heikki & Kaylee en Mattheüs & Deborah hun sex tapes met heel Nederland!

Heikki & Kaylee in aflevering 5 (vrijdag 11 maart)
Heikki (27) deed in 2019 mee aan Temptation Island, samen met zijn toenmalige vriendin Milou. Hun relatie overleefde de ultieme relatie test – ze lieten zelfs matching tattoos zetten, maar ze gingen uiteindelijk toch uit elkaar. Nu is Heikki al ruim een jaar gelukkig met Kaylee (25) en hebben ze voor Sex Tape hun liefdes- en seksleven vastgelegd. Een van de redenen om mee te doen, is dat Heikki & Kaylee graag meer leren over tantra sex. Toevallig speelt tantra een grote rol in het leven van een van de andere koppels: de blinde Mei Lan en haar Gert. Inspiratie genoeg dus! Heikki helpt zijn vriendin Kaylee om meer zelfvertrouwen te krijgen en haar nog meer te laten genieten van seks. Want hoe komt het dat het voor sommige vrouwen moeilijker is om tot een hoogtepunt te komen? Bobbi & Jeremy geven tekst en uitleg.

Mattheüs & Deborah in aflevering 6 (vrijdag 18 maart)
In de laatste aflevering van Sex Tape, bespreken Bobbi en Jeremy weer hele uiteenlopende onderwerpen. Dit keer met onder meer Mattheüs (25), bekend van Love Island, en zijn vriendin Deborah (30), bekend van Ex On The Beach. Ze zijn bijna een jaar bij elkaar en Mattheüs houdt wel van seks op spannende plekken, maar Deborah is daar niet zo voor in. Ze heeft daar zo haar redenen voor en ze vertelt openhartig over haar issues. Een ander punt van discussie in de relatie van Deborah en Mattheüs is anticonceptie: ze komen er maar niet uit welk voorbehoedsmiddel ze moeten gebruiken. Deborah wil geen pil slikken en Mattheüs vindt seksen met een condoom een no go. Wat is dan de oplossing?

In Sex Tape bespreken ervaringsdeskundige Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof de sex tapes van de deelnemers. We zien de liefde tussen de stellen, de ruzies, jaloezie en natuurlijk de seks. Niks is te gek voor de experts en letterlijk alles wordt besproken. Vragen worden gesteld, discussies worden gevoerd en de stellen gaan de deur uit met een handje vol nuttige tips voor in de slaapkamer. Wordt de eventuele sleur doorbroken en de liefde tussen de koppels nog intenser?

Sex Tape is t/m vrijdag 18 maart wekelijks te zien op discovery+.

Discovery tekent tweejarige overeenkomst met Cage Warriors en breidt premium vechtsport aanbod weer verder uit

90 Day Fiancé 

TLC