Discovery Benelux en DELTA Fiber kondigen nieuwe samenwerking aan

Corporate

Discovery Benelux en DELTA Fiber kondigen nieuwe samenwerking aan

Discovery Benelux en glasvezelaanbieder DELTA Fiber verlengen hun samenwerking waardoor klanten van DELTA en Caiway kunnen blijven kijken naar de unieke content van Discovery met onder meer de zenders Discovery, Eurosport, ID en TLC. Per 1 januari is de verlenging van kracht gegaan.

De verlenging van de overeenkomst houdt in dat klanten van DELTA en Caiway de komende jaren toegang behouden tot alle Discovery televisiezenders: Discovery, TLC, Eurosport, ID, Eurosport 2, Discovery Science en Animal Planet. Daarmee kunnen de huidige kijkers en ook alle nieuwe glasvezel klanten van DELTA Fiber blijven kijken naar de wereldwijde franchises en populaire (non-scripted) series, waaronder Gold Rush en 90 Day Fiancé. Daarbij blijft Discovery haar aanbod uitbreiden met lokale producties & talenten, waaronder Bevallen met Bobbi.

Ludolf Rasterhoff, CCO DELTA Fiber: “We zijn blij dat we de zenders van Discovery ook de komende jaren aan onze klanten kunnen blijven bieden. Elke maand leggen we bij gemiddeld 20.000 adressen glasvezel aan. Huishoudens die gebruikmaken van onze snelle internetverbinding kunnen met interactieve tv ook blijven genieten van de programma’s op de zeven zenders van Discovery.”

Maarten van Oeveren, Director Distribution & Commercial Strategy BNLX: “Mooi nieuws om het nieuwe jaar mee in te luiden. Wij zijn zeer verheugd dat we onze samenwerking kunnen voortzetten. DELTA Fiber en Discovery werken al geruime tijd samen en we zijn erg blij dat onze strategische relatie blijft groeien. Door deze voortzetting van de samenwerking hebben onze kijkers en de klanten van DELTA Fiber toegang tot de beste internationale en lokale Discovery programma’s.”

Discovery sluit meerjarige UFC deal voor exclusieve uitzendrechten

discovery+

Alle live actie van de Olympische Winterspelen Beijing 2022 alleen te volgen op discovery+

discovery+