Discovery Benelux en T-Mobile verlengen samenwerking

Corporate

Discovery Benelux en T-Mobile verlengen samenwerking

Amsterdam, maandag 4 april 2022 – Discovery Benelux en telecomprovider T-Mobile kondigen vandaag een verlenging aan van hun distributieovereenkomst. Deze verlenging garandeert de uitzending van het volledige portfolio van de populaire zenders van Discovery, inclusief de vlaggenschepen Discovery, TLC, ID en Eurosport. Dit betekent dat klanten van T-Mobile kunnen blijven kijken naar de unieke content van Discovery. Per 1 april is de verlenging van kracht gegaan.

Met de verlenging van de samenwerking behouden T-Mobile klanten met een Internet en TV voor thuis abonnement toegang tot alle Discovery televisiezenders: Discovery, TLC, Eurosport, ID, Discovery Science en Animal Planet. Daarmee blijven de wereldwijde franchises en populaire (non-scripted) series zoals Gold Rush en 90 Day Fiancé, maar ook lokale series zoals Say Yes To The Dress Benelux en wereldberoemde sportevenementen zoals de aankomende tennis Grand Slams en de Giro d ’Italia beschikbaar voor klanten van T-Mobile. Een groot deel van de Discovery content is ook via start-over en catch-up op een later moment terug te kijken.

Leo Hensen, Director Marketing T-Mobile Nederland: “Ik ben blij dat we de huidige samenwerking met Discovery verlengen. T-Mobile is de snelst groeiende aanbieder van vast internet en we willen onze klanten de beste content aanbieden die er in de markt beschikbaar is. Door een slimme bundeling van krachten, kunnen we een optimale keuze aanbieden. Daar past het aanbod van Discovery perfect bij.”

Maarten van Oeveren, Director Distribution & Commercial Strategy BNLX: “Discovery is leider op het gebied van real-life content middels onze geliefde merken die enthousiaste kijkers over de hele wereld verbinden en vermaken. Om deze kijkers te bereiken is de samenwerking met onze lokale distributiepartners uitermate belangrijk. T-Mobile is één van de grootste telecomproviders van Nederland en daarmee ook een belangrijke partner voor de uitrol van onze toekomstige plannen voor discovery+. We zijn dan ook zeer verheugd dat we onze huidige samenwerking kunnen voortzetten en onze beste internationale en lokale Discovery programma’s kunnen blijven aanbieden.”

Louisa & Rowan: op z'n Gooisch

TLC

Dit zijn de eerste koppels van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch!

discovery+