discovery+ gaat samenwerking aan met Amazon Prime Video Channels

discovery+

discovery+ gaat samenwerking aan met Amazon Prime Video Channels

De real-life entertainment-streamingdienst discovery+ is in Nederland nu ook beschikbaar op Amazon Prime Video Channels. Na de lancering van discovery+ eerder dit jaar is de uitgebreide content bibliotheek van discovery+ nu toegankelijk voor nog meer kijkers.

Na de succesvolle lanceringen in de VS, het VK en Italië eerder dit jaar, zet discovery+ zijn uitrol op Amazon Prime Video Channels voort met deze aankondiging in Nederland. Kijkers kunnen zich voorbereiden op Discovery’s brede portfolio aan wereldwijde en lokale content. Over thema’s zoals: love & relationships; true crime; extreme jobs; cars & motors; paranormal; documentaries; family; maar ook science & tech en (live) sports zoals de UCI Track Champions League, Australian Open en de Olympische Spelen Beijing 2022.

Naast een uitgebreide reeks exclusieve discovery+ Originals series, blijft discovery+ haar aanbod uitbreiden met lokale producties & talenten. Kijkers op Prime Video Channels hebben nu toegang tot de wereldwijde franchises en populaire (non-scripted) lokale series, waaronder Gold Rush, 90 Day Fiancé, Bevallen met Bobbi en De Moord op Marianne Vaatstra.

discovery+ is toegankelijk voor alle Prime-leden via Prime Video voor €3,99 per maand voor het discovery+ Entertainment abonnement en €5,99 per maand voor het discovery+ Entertainment & Sport abonnement.

Susanne Aigner, GM Discovery GSA & Benelux: “We zijn enorm verheugd om discovery+ te introduceren bij Amazon Prime Video Channels in Nederland. We hebben een ongelooflijk portfolio van zeer boeiende en herkenbare series en we zijn er trots op deze toegankelijker te maken voor een breder publiek door middel van belangrijke samenwerkingen met onze strategische media partners.”

In Singletown gaan koppels uit elkaar en proeven van het single-bestaan terwijl hun ex meekijkt

Motor MythBusters

Discovery