discovery+ nu ook beschikbaar op LG Smart TVs in Europa

discovery+

discovery+ nu ook beschikbaar op LG Smart TVs in Europa

Discovery, Inc. en LG Electronics hebben aangekondigd dat de streamingdienst discovery+ nu ook beschikbaar is op LG Smart TV’s in Europa, waaronder op de award-winning LG OLED TVs en LG QNED MiniLED TVs. Deze samenwerking vergroot het bereik van het brede portfolio aan real-life entertainment van discovery+ en betekent dat in Nederland, alsmede in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken discovery+ beschikbaar komt op LG Smart TVs.

Na een succesvolle lancering in de VS en Canada hebben de eerste LG-klanten in Europa nu directe toegang tot hun favoriete real-life discovery+ series en exclusieve Originals in verschillende genres, waaronder Documentaries, Reality, Paranormal, True crime & Sport. Men heeft hierdoor toegang tot de populaire wereldwijde franchises zoals Gold Rush, Ghost Adventures, 90 Day Fiancé en de discovery+ Originals zoals Anni: The Honeymoon Murder, Lady Gucci en Estonia.

Iedereen die een LG Smart TV bezit, heeft nu toegang tot discovery+ op het webOS-platform van de tv door de discovery+ app te openen met de afstandsbediening of, indien beschikbaar, door ‘discovery plus’ rechtstreeks in de LG Magic Remote te zeggen.

Discovery kondigt samenwerking met de International Federation of Sport Climbing aan

discovery+

Cage Warriors 135 & 136 in Manchester dit weekend te zien op discovery+

discovery+