Discovery tekent tweejarige overeenkomst met Cage Warriors en breidt premium vechtsport aanbod weer verder uit

discovery+

Discovery tekent tweejarige overeenkomst met Cage Warriors en breidt premium vechtsport aanbod weer verder uit

 

Discovery tekent voor de uitzendrechten van Cage Warriors en laat discovery+ hiermee verder groeien tot dé Streaming Home of The Fight Sports. Het al gevarieerde premium sportaanbod wordt met Cage Warriors verder uitgebreid. De tweejarige overeenkomst omvat alle main cards en zijn live en on-demand te volgen op discovery+.

Cage Warriors deal

Cage Warriors, een van de snelst groeiende competitieve Mixed Martial Arts (MMA)-evenementen ter wereld, heeft de afgelopen twee decennia al meer dan 150 evenementen op drie continenten georganiseerd en heeft de carrières van wereldwijde supersterren gelanceerd, waaronder Conor McGregor, Gegard Mousasi en Joanna Jędrzejczyk.

Met de deal tussen Discovery en Cage Warriors breidt het MMA-aanbod op discovery+ nog verder uit. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat Discovery een meerjarige deal sloot met UFC voor de exclusieve uitzendrechten. Naast live en on-demand streaming op discovery+, wordt de kijker ook up to date gehouden met verslaggeving op Eurosport.nl. Naast alle verschillende sporten op de streamingdienst heeft de kijker op discovery+ ook keuze uit een ruim assortiment aan real-life entertainment.

Gijs Poortman, Head of Discovery Sports Nederland:
“Met de rechten voor Cage Warriors breiden we ons premium vechtsport aanbod op discovery+ verder uit. Naast de recente toevoeging van de UFC willen we met Cage Warriors onze MMA-fans op discovery+ nog meer op het hoogste niveau kunnen bedienen. Met onder andere Nederlandse MMA-atleten Gerardo Fanny, Agy Sardari, Hubert Geven en Daan Duijs en gunstige Europese uitzendtijden zit de vechtsport-liefhebber bij discovery+, ‘The Streaming Home of the Fight Sports’ eerste rang”.

Graham Boylan, President / eigenaar Cage Warriors: “We zijn erg verheugd om de groeiende toewijding van Discovery aan MMA te zien en kijken ernaar uit om samen met Discovery de UFC-sport te laten groeien in Nederland”.

Cage Warriors 133 – zaterdag 5 maart om 04:00 op discovery+
De kijker profiteert bij discovery+ van minimaal 15 Cage Warrior-evenementen per jaar inclusief een mogelijk evenement in Nederland. De nieuwe serie Cage Warriors begint op zaterdag 5 maart om 04:00 CET in San Diego met de langverwachte Cage Warriors 133, waarin enkele van de meest felbegeerde vechtsporters en submission-specialisten zullen strijden, waaronder Joseph Morales (VS) en Sidemar Honorio (Brazilië) in de main card flyweight bout.

’s Werelds grootste sportevenementen bij Discovery
Onder de vlag van Discovery Sports, produceert en distribueert Discovery sportcontent aan 130 miljoen unieke kijkers per maand in meer dan 200 markten en 20 talen. Discovery verbindt zo het internationale publiek met de grootste sportevenementen ter wereld. Naast MMA-actie omvat Discovery’s wereldwijde portfolio onder andere ook rechten voor Olympische Spelen in bijna heel Europa, tennis Grand Slams, wielerrondes, de PGA TOUR, nieuwe en bestaande elektrische race series met ABB FIA Formula E World Championship en FIA eTouring Car World Cup en elk groot wereldkampioenschap wintersport en WK-evenement.

 

> Download hier een afbeelding of ga naar: presssweb

Nederlandse series op ID in april

ID

Deze bekenden doen ook mee aan Sex Tape!

discovery+