Discovery Networks Benelux verwelkomt Maarten van Oeveren als Senior Affiliate Sales Manager

Corporate

Discovery Networks Benelux verwelkomt Maarten van Oeveren als Senior Affiliate Sales Manager

Amsterdam, 1 december 2015 – Maarten van Oeveren start op 4 januari als Senior Affiliate Sales Manager bij Discovery Networks Benelux. Hij wordt verantwoordelijk voor alle distributie sales en affiliate marketing activiteiten in de Benelux.  Dit houdt onder andere in het onderhandelen van nieuwe distributiecontracten en het onderhouden van de relaties met Discovery’s distributiepartners. Daarnaast behoort ook het initieren en uitvoeren van nieuwe business initiatieven op distributievlak tot zijn takenpakket. Maarten stuurt een affiliate coordinator aan en rapporteert aan Mertijn de Nooijer.

 Mertijn de Nooijer, VP Affiliate Sales Noord- Europa: “Met Maarten halen we iemand in huis met zeer veel ervaring. Hij heeft een bewezen track record op het gebied van distributieonderhandelingen en business development en beschikt tevens over een uitgebreid netwerk in de Nederlandse en Vlaamse markt. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.”

Maarten van Oeveren
Maarten heeft de afgelopen jaren bij Viacom International Media Networks (VIMN) gewerkt als Key Account Director Benelux, Content Distribution & Sales. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de distributie van de content van alle merken uit het portfolio van VIMN voor zowel lineair als non-lineair. Voor VIMN was hij werkzaam als account manager en business developer bij Spotzer.

Nederlandse editie Say Yes To The Dress breekt records

Corporate

Recordmaand voor TLC Vlaanderen

Corporate