Dr. Pimple Popper

TLC

Dr. Pimple Popper

Bultjes, puistjes, knobbels of zelfs grote gezwellen, als er iemand weet hoe je deze onwelkome uitstulpingen van het menselijk lichaam weg moet krijgen, is het wel dermatoloog Sandra Lee, alias Dr. Pimple Popper. In een nieuw seizoen van haar populaire programma helpt ze weer verschillende patiënten die soms al jaren rondlopen met hun probleem. Zoals Heather die een grote bult aan de achterkant van haar been heeft. Die bult ontstond toen ze in gewicht was aangekomen, maar nadat ze weer 15 kilo was verloren, zat die bult er nog steeds. Kan dr. Lee haar helpen? Ook Jesse en zijn zus Nelda komen langs in de hoop dat dr. Lee hen kan afhelpen van de bulten op hun lichaam, waar ze allebei mee kampen.

Welke impact dit soort uitstulpingen kunnen hebben op iemands zelfvertrouwen blijkt ook uit het verhaal van Margarita die een verzameling bulten achter haar oor heeft waar ze zich erg voor schaamt en die ze angstvallig verborgen probeert te houden voor de buitenwereld – zelfs voor haar man en kinderen. Ze ziet een bezoek aan dr. Lee als haar laatste hoop. Dat geldt ook voor Paul die al tientallen jaren rondloopt met een enorme bult op zijn rug waardoor het zelfs lijkt alsof hij een bochel heeft. Aangezien de bult hem inmiddels ook beperkt in zijn werk als chauffeur hoopt hij dat dr. Lee de bult kan verwijderen, zodat hij weer prettig en pijnvrij kan rijden.

Dr. Pimple Popper is vanaf donderdag 18 juli om 21:00 uur te zien bij TLC. Op Dplay kan elke aflevering 7 dagen vooruit worden bekeken. De eerste aflevering is op 11 juli beschikbaar.

Say Yes To The Dress: UK

TLC

Vacation House For Free

TLC