Eurosport lanceert eerste Olympische Facebook ontbijtshow

Eurosport

Eurosport lanceert eerste Olympische Facebook ontbijtshow

Voor het eerst worden de Olympische Spelen in Nederland omlijst door een Facebook Live-show: OS Daily, een ontbijtprogramma dat elke ochtend rond de klok van 08.00 uur live wordt uitgezonden via de van Eurosport. De OS Daily-kijkers worden iedere ochtend in zo’n twintig minuten bijgepraat over alles wat er in de Zuid-Koreaanse nacht is gebeurd, in de studio in Amsterdam schuift een gast aan en ook wordt er geschakeld met sporters en Eurosport-verslaggevers in PyeongChang. De eerste editie van OS Daily is zaterdag 10 februari te zien.

Voetsporen
De presentatie van OS Daily is in handen van Jean-Paul Rison (27). Dertig jaar nadat Harmen Siezen en Koos Postema tijdens de Winterspelen van 1988 olympische ontbijt-tv introduceerden, treedt de talentvolle Rison in hun voetsporen met een unieke olympische breakfast-show op Facebook.

Productie door FC Afkicken
OS Daily wordt, in opdracht van Eurosport, geproduceerd door het team van FC Afkicken, het online voetbalkanaal dat drie jaar geleden werd bedacht door Neal Petersen en Joris Boerhof. Zij produceren wekelijks diverse liveshows over voetbal en maakten al eerder rondom het EK voetbal in 2016 een vergelijkbare online dagelijkse show – EK Daily. Afgelopen zomer lanceerden ze ook een speciale vrouweneditie van EK Daily, die geheel in het teken stond van het EK vrouwenvoetbal in Nederland.

Primeur: eigen Olympische studio-show

Eurosport

Trio Italiaanse wielerkoersen Live en exclusief bij Eurosport

Eurosport