Food Network nu te zien via Dplay

De smaakvolste traktatie tijdens deze feestdagen

Food Network nu te zien via Dplay

Amsterdam, 10 december 2019: Het is smullen geblazen de aankomende feestdagen, want met de toevoeging van Food Network aan video-on-demand platform Dplay, is Dplay sinds vandaag dé plek voor de zoetste lekkernijen en de echte lekkerbekken. Verlekker jezelf aan de beste bakprogramma’s zoals Christmas Cookie Challenge (S1) en Cake Hunters (S1&2) en kijk mee met de talentvolle taartenbakkers in Cake Wars (S1) of Holiday Baking Championship (S1,2&3). De baksels variëren van eenvoudig en snel, tot uitgebreid en luxe. Dat maakt het niet alleen handig, maar ook vermakelijk voor iedereen!

Het leven smaakt beter met Dplay
Dplay brengt het beste van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet en HGTV samen op één plek. En daar hoort nu ook Food Network bij! Food Network is wereldwijd dé lifestyle zender op het gebied van eten en koken. De programma’s laten bijzondere smaaksensaties en de meest heerlijke gerechten zien. Met de toevoeging van Food Network wordt het genre ‘food’ op Dplay flink uitgebreid en kunnen foodies met een passie voor bakken en koken ook bij Dplay terecht. Vanaf de start zijn de programma’s voornamelijk gericht op bakken, want de feestdagen zijn bij uitstek de dagen waarin genoeg tijd is om te bakken én de creaties op te eten. Programma’s zoals Baked in Vermont (S1), Bakers vs. Fakers (S2), Chopped (S14,15,16,17), Jeni Barnett’s 12 Chefs Of Christmas (S1), Sweet Genius (S2&3), Unique Sweets (S2&3) en meer zijn direct te bekijken. Elke maand worden er nieuwe series toegevoegd en na december wordt het programma-aanbod uitgebreid met series zoals Valerie’s Home Cooking (S1&2) met actrice en tv-persoonlijkheid Valerie Bertinelli en Pioneer Woman (S10,11&12) met foodblogger en tv-chef Ann Marie “Ree” Drummond.

Video-on-demand platform Dplay
Met Dplay kun je al je favoriete series en programma’s van Discovery bekijken, overal, op elk apparaat en wanneer je maar wilt. Dplay is ‘the home of real life entertainment’ en brengt series en programma’s over het echte leven met bijzondere verhalen over echte mensen én hun passies. Of je nou op zoek bent naar goud in Gold Rush, meeleeft met de bruiden in Say Yes To The Dress, geheimen wilt ontrafelen in Grave Secrets, woon- of bakinspiratie wilt opdoen, of op zoek bent naar de leukste dierenprogramma’s, dan zit je bij Dplay perfect. En de echte bakfanaten zitten met de toevoeging van Food Network ook gebakken. Met Dplay kun je programma’s vooruitkijken en de nieuwste series tot 30 dagen terugkijken. Daarnaast is er toegang tot de zeer uitgebreide content bibliotheek van Discovery. Dplay is naast de app voor mobiel en tablet (iOS en Android) ook beschikbaar als desktopversie en te streamen naar televisie via Airplay. Een abonnement kost €3,99 per maand (gratis proefperiode van twee weken). Ga naar www.dplay.nl voor meer informatie.

> Klik hier om het logo van Dplay te downloaden
> Klik hier om het logo van Food Network te downloaden
> Klik hier voor (generieke) afbeeldingen van Food Network

Twin Turbos

Discovery

Emma Willis: Delivering Babies

TLC