Fred van Leer zegt JA tegen nieuw seizoen Say Yes To The Dress Benelux

TLC

Fred van Leer zegt JA tegen nieuw seizoen Say Yes To The Dress Benelux

Stylist en presentator Fred van Leer keert terug bij TLC met een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. In het nieuwe seizoen, dat vanaf 13 augustus start bij TLC, helpt hij nóg meer bruiden met het vinden van de perfecte jurk, want de afleveringen zijn dubbel zo lang (10×60). Meer bruiden, meer jurken en meer Fred! Fred wordt bijgestaan door de stylisten van Koonings The Wedding Palace, die precies weten wat er op het gebied van bruidsmode trending is.

In het nieuwe seizoen passeren alle soorten bruidjes de revue en de entourage mag natuurlijk meekijken én meebeslissen. Hoewel er in Koonings duizenden prachtige exemplaren hangen, heeft elke bruid toch vaak altijd weer net die ene specifieke wens die soms lastig te realiseren is. Zeker als je veeleisende bruiden over de vloer krijgt.

In de eerste aflevering zien we Samantha (30) voor wie trouwen een meisjesdroom is die eindelijk uit lijkt te gaan komen. Ze eet liever droog brood, dan dat ze in een jurk trouwt die niet perfect is. Wat voor Samantha haar allergrootste droom is, is voor Denise haar grootste nachtmerrie. Deze stoere vrouw, die dagelijks tussen de mannen werkt in de haven van Rotterdam, heeft werkelijk niets met jurken. Maar voor haar grote liefde wil ze toch op zoek naar een eenvoudige jurk, waarin ze zich vrouwelijk en sexy kan voelen. Wat heeft Fred voor haar in petto? De 82-jarige Anny is ooit getrouwd in een mantelpakje, maar heeft altijd gedroomd van een mooie jurk. Ze kijkt niets liever dan naar Say Yes To The Dress om zich te vergapen aan alle jurken. Niets vermoedend zal zij verrast worden door haar dochter. Aan Fred de eer om deze dame op leeftijd een eigen ‘Say Yes’-momentje te bezorgen!

“Het is een feest om deze serie te mogen maken: alleen maar blije mensen die je nog blijer naar huis stuurt met de perfecte jurk. Ik heb zelfs nog nooit zoveel verschillende bruidjes bij elkaar gezien! Van de traditionele witte tot gekleurde jurken en van tierelantijnen tot simpele, elegante jurken. Er wordt veel gelachen, veel gehuild en de zure (schoon)moeders zijn ook van de partij!” aldus Fred over het nieuwe seizoen.

De opnames vinden plaats bij Koonings The Wedding Palace in het Noord-Brabantse Deurne (NL). Koonings is de grootste bruidsmodezaak ter wereld en heeft meer dan 4.500 jurken in de winkel hangen. De winkel is een echt familiebedrijf onder leiding van de ambitieuze Ramona Koonings.

De serie bestaat uit tien afleveringen en is vanaf dinsdag 13 augustus om 20.30 uur te zien bij TLC. Op Dplay kan elke aflevering 7 dagen vooruit worden bekeken: de eerste aflevering is vanaf 6 augustus te zien.

Shark Week is terug!

Discovery

The Little Couple

TLC