Frustraties aan het licht in derde aflevering van Eating With My Ex

discovery+

Eating With My Ex: Going Dutch

Frustraties aan het licht in derde aflevering van Eating With My Ex

Vanaf morgen is de derde aflevering van het programma Eating With My Ex: Going Dutch te streamen op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. In de aflevering van morgen zien Henk & Chantal, bekend van Married At First Sight, elkaar voor het eerst weer na anderhalf jaar. Er komen veel frustraties aan het licht die eindelijk worden uitgesproken. Ook zien we de hereniging van Megan & Kevin, bekend van Temptation Island 2018, en geeft Kevin zijn mening over de nieuwe carrière van Megan op OnlyFans. 

Henk & Chantal zijn ooit door de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Door hun deelname aan Married At First Sight 2020 moesten de twee blind met elkaar in het huwelijksbootje stappen. ‘Henkie en Wenkie’ waren geboren, maar helaas hield het huwelijk niet lang stand. Het ging finaal mis op hun huwelijksreis in Turkije waarin de verschillen tussen deze twee goed duidelijk werden. Het moddergooien kon beginnen! Na 1,5 jaar zitten ze weer samen aan tafel om een normaal gesprek te voeren. Henk is vastbesloten om haar flink de waarheid te vertellen, maar Chantal overruled direct het gesprek.

 

De Temptation Island kijkers zagen met open mond hoe de relatie van Kevin & Megan strandde in het programma. Beiden gingen ze keihard vreemd om elkaar te kwetsen. Nu, jaren later, gaan de twee voor het eerst met elkaar uit eten om het te hebben over die tijd. En er is nogal wat veranderd in hun levens. Want Kevin is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin en leeft een stabiel en rustig leven. Megan daarentegen leeft een turbulent leven met veel feestjes. Ze verdient haar inkomen als influencer en op het adult content platform OnlyFans. Tijdens het gesprek proberen de twee hun strijdbijl te begraven en blijkt samen aan tafel zitten veel gezelliger dan gedacht!

Sommigen zijn op zoek naar een excuus, anderen willen herenigd worden, óf zoeken naar een mooie afsluiting van de periode dat ze samen waren. Eating With My Ex: Going Dutch is t/m 17 september elke vrijdag wekelijks te zien op discovery+.

> Download hier een afbeelding van Henk & Chantal en hier een afbeelding van Kevin & Megan.

So Freakin Cheap

TLC

Nabestaanden en betrokkenen vertellen over de moord die heel Nederland schokte

discovery+