Gold Rush: Dave Turin’s Lost Mine

Discovery

Gold Rush: Dave Turin’s Lost Mine

In Amerika wemelt het nog van de plekken waar mogelijk voor miljoenen dollars aan goud in de grond zit. Het zijn plekken die ooit verlaten zijn door eerdere generatie goudzoekers omdat ze niet de juiste middelen hadden om het laatste beetje uit de grond te halen. De eigenaren van deze plekken schakelen nu de hulp in van goudveteraan Dave Turin om met zijn hulp dit goud alsnog te vinden. Hij heeft wél de machines die nodig zijn om het kostbare edelmetaal uit de verloren gewaande mijnen te krijgen. Zijn bijnaam is niet voor niets Dozer Dave! Maar dan moet hij wel eerst weten of er nog genoeg goud in de grond zit en waar precies. In het vorige seizoen van Gold Rush: Dave Turin’s Lost
Mine
vond hij wel goud, maar niet voldoende om de hoge kosten te dekken. Nu hoopt hij op meer geluk. Kan hij de juiste goudaders op het spoor komen?

Gold Rush: Dave Turin’s Lost Mine is vanaf maandag 2 maart om 21:30 uur te zien bij Discovery (in Vlaanderen om 21:25 uur). Op Dplay kan elke aflevering 7 dagen vooruit bekeken worden (vanaf 24 februari). Klik hier  voor een foto.

Gold Rush: Parker's Trail

Discovery

Alaskan Bush People

Discovery