Alternatieven voor Canal Digitaal & Online.nl klanten

Corporate

Alternatieven voor Canal Digitaal & Online.nl klanten

Helaas zijn de zenders van Discovery Benelux vanaf 1 juni jl. niet meer te zien op Canal Digitaal en Online.nl.
M7, het bedrijf waar Canal Digitaal en Online.nl onderdeel van zijn, is niet teruggekomen van het eerder genomen besluit om het contract met ons op te zeggen.

Uiteraard willen wij dat onze zenders Discovery, TLC, Eurosport, Animal Planet en Investigation Discovery beschikbaar blijven voor iedereen. Juist met mooie en vermakelijke programma’s zoals ‘Salvage Hunters’, ‘Gold Rush’, ‘Deadliest Catch’, ‘Say Yes to the Dress Benelux’, ‘90 Day Fiancé’ en een gloednieuwe serie van ‘Louisa & Rowan’ brengen wij de wereld naar je toe.

En juist nu live sport weer terug aan het komen is, hoef je op Eurosport niets meer te missen van grote sportevenementen, zoals de Snooker’s Champions League, de Giro, de Vuelta, de US Open, Roland Garros, MotoGP en volgend jaar de Olympische Spelen.

Dus als je helemaal niets wilt missen van wat onze zenders en merken te bieden hebben, dan zijn er een aantal opties:

  • Neem contact op met de klantenservice van Canal Digitaal of Online.nl om hen te laten weten dat je onze zenders terug wilt in het pakket, zodat je niets hoeft te missen van je favoriete programma’s of live sport. Dit kan via het nummer: 088-003 85 55
  • Kom je er niet uit met de klantenservice van Canal Digital of Online en wil je onze zenders via de satelliet of vanuit het buitenland blijven stap dan over op: JOYNE.
  • Wil je onze zenders via de kabel blijven ontvangen dan zijn we beschikbaar bij alle andere TV aanbieders.
  • En wil je helemaal niets missen van wat onze zenders en merken te bieden hebben, ga dan naar onze platforms: Dplay* en Eurosport Player. Daar kun je niet alleen onze mooie programma’s terugkijken, ook staat exclusieve content van HGTV, Food Network en MotorTrend hier voor je klaar.

* Let op: Dplay is alleen in Nederland beschikbaar.

Youfone en Discovery Benelux sluiten overeenkomst

Corporate

Dragnificent!

TLC