Ladies of Soul luiden het nieuwe jaar in!

TLC

Ladies of Soul luiden het nieuwe jaar in!

Op Oudejaarsavond is TLC voor even de thuisbasis van de Ladies of Soul. Want dan zijn niemand minder dan Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer – beter bekend als de Ladies of Soul – te zien met een memorabel optreden.

Het is de concertregistratie van hun spraakmakende jubileumshow die eerder in een uitverkochte Ziggo Dome werd gegeven en waarbij ook voormalig Ladies-lid Trijntje ‘Lady T’ Oosterhuis een gastoptreden verzorgde. Maar Trijntje is niet de enige special guest die deze avond tot een onvergetelijke maakte. Ook JT Taylor, leadzanger van de legendarische eighties formatie Kool & The Gang maakt zijn opwachting. Net als TVOH-kandidaat Kimberly Maasdamme een zangeres Leona Philippo. Samen zorgen zij voor een mix van muziekstijlen die uitmonden in een feest voor liefhebbers van pop-, R&B en soulklassiekers.

Voor Glennis Grace kon het jaar sowieso niet stuk. Want naast haar optredens voor The Ladies verwierf ze ook in 2018 internationale roem met haar finaleplaats in America’s Got Talent waar ze de harten van miljoenen stal met onder meer haar vertolking van Run To You van Whitney Houston. Ook tijdens deze avond mag de muziek van Houston natuurlijk niet ontbreken. Zo horen we haar grote hit Didn’t We Almost Have It All en de klassieker I’m Every Woman, die ook door Houston werd uitgevoerd.

Ook de grootste Kool And The Gang-hits komen uiteraard langs, zoals Celebration en het toepasselijke Ladies’ Night. Want een onvergetelijke Ladies’ Night was het. Laat de oudejaarsconferences dit jaar maar voor wat ze zijn en sluit het jaar in stijl af met dit muzikale hoogtepunt van 2018.

De concertregistratie van Ladies of Soul is op maandag 31 december van 22:00 tot en met 01:00 uur te zien bij TLC.

In de maand december kunnen kijkers bij TLC ook kaarten winnen voor de concerten die volgend jaar op 15 en 16 februari in de Ziggo Dome plaatsvinden. Dan zal internationale top act En Vogue de Ladies of Soul vergezellen.

 

Eurosport koopt exclusieve rechten World Professional Darts Championship

Eurosport

Dr. Pimple Popper

TLC