Louisa & Rosanna gestyled door Fred van Leer

TLC

Louisa & Rosanna gestyled door Fred van Leer

In het nieuwe fashion programma Fred van Leer: Alles uit de kast gaat stylist Fred langs bij het bekendste transgenderkoppel van Nederland Louisa & Rosanna. Fred schiet te hulp om beiden een nieuwe garderobe aan te meten die past bij hun ouderschap. Eind vorig jaar is Rosanna bevallen van zoontje Mikai en Rosanna heeft de wens, nu zij de transitie om man te worden heeft ingezet, mannelijker en stoerder gekleed door het leven te gaan. Louisa wil graag een sexy, maar elegante en stijlvolle look nu zij moeder is van Mikai. Lukt het Fred om het transgenderkoppel van het cijfer 6 – dat zij zichzelf geven – naar een 10 te helpen? Fred van Leer: Alles uit de kast met Louisa & Rosanna is op dinsdag 15 mei om 20.30 uur te zien bij TLC.

Het blijkt een moeilijke opgave te zijn voor Fred, want zowel Louisa als Rosanna weten heel duidelijk wat ze wel en niet mooi vinden. Als Fred een skinny broek adviseert bij Rosanna, wil Rosanna daar in eerste instantie helemaal niks van weten. Maar als zij uiteindelijk de winkel uitloopt mét een skinny jeans, weet Fred dat zijn missie is geslaagd. En wanneer Fred met Louisa gaat shoppen, kost het Louisa moeite om iets te vinden dat bij haar past. “Dit is niet mijn ding! Ik ga niet in een vliegtuig werken, al deze kleding is veel te netjes!”, aldus Louisa. Fred laat haar inzien dat je helemaal geen decolleté of korte, strakke kleding nodig hebt om te laten zien dat zij vrouw is. Ook netjes gekleed kan Louisa een sexy moeder zijn. Bekijk hier een sneak peek van Fred van Leer: Alles uit de kast.

image

Naast Louisa & Rosanna, helpt Fred in deze aflevering ook de 25-jarige Marlinda, die 1.95 meter lang is en in twee jaar tijd 95 kilo is afgevallen. Ze is vroeger veel gepest wegens haar lengte en omvang, en ondanks dat zij zoveel is afgevallen, is zij nog steeds erg onzeker over haar looks. Fred schrikt ervan als hij hoort dat Marlinda soms zelfs niet eens naar een feestje gaat, puur omdat ze niet weet wat ze aan moet. Fred trekt alles uit de kast om Marlinda weer te laten stralen, met een verbluffend mooi resultaat.

Fred van Leer: Alles uit de kast met Louisa & Rosanna is op dinsdag 15 mei om 20.30 uur te zien bij TLC.

Ook TLC in het teken van het Britse sprookjeshuwelijk!

TLC

Insane Pools: Off The Deep End

Discovery