Love In The Jungle

discovery+

discovery+

Love In The Jungle

Nieuwe discovery+ datingshow gebaseerd op paringsrituelen uit het dierenrijk

Dieren in het wild hebben hun paringsrituelen tot in de perfectie ontwikkeld. Door een evolutie van miljoenen jaren weten dieren potentiële paringpartners te imponeren zonder vlotte babel en afgezaagde openingszinnen. Wat kunnen wij mensen daarvan leren? In een nieuw datingexperiment worden 14 wanhopige singles ‘losgelaten’ in de jungle van Columbia om de dierlijke paringsrituelen na te bootsen en te kijken of ze zo wel de ideale partner kunnen vinden. Ze vechten als agressieve padden, paraderen als flamingo’s en brullen als edelherten – allemaal in de hoop de ware liefde te vinden, maar geheel zonder te spreken. Is de sleutel naar ware liefde: paren zoals dieren in plaats van daten zoals mensen?  Love In The Jungle is vanaf zondag 8 mei te zien op discovery+.

Alleen lichaamstaal 

Voor ze hun dierlijke instincten mogen aanspreken, krijgen de deelnemers een cruciale restrictie te horen: er mag niet gepraat worden! Dieren communiceren immers ook non-verbaal. Dat is even schrikken voor de singles die gewend zijn om meteen een praatje te maken als ze iemand leuk vinden. Maar in het wild is er geen tijd voor urenlange chatsessies, het oordeel moet sneller geveld worden en het liefst op basis van andere eigenschappen.

Natuurlijke schoonheid en brute oerkracht

Gaat het dan werkelijk alleen om schoonheid en brute kracht? Zijn de mooie dames en sterke alfamannen in het voordeel? Dat valt te bezien. Wel erkent een van de vrouwen al in de eerste aflevering dat ze niet van vechten houdt, maar de winnaar van een duwwedstrijd toch ineens een stuk aantrekkelijker vindt. Hoe werkt dit bij de andere challenges die ze moeten doen? Wie worden er gekozen en wie vallen er na elke aflevering af?

David Attenborough eat your heart out 

De leuke en leerzame serie wordt op een hilarische manier aan elkaar gepraat door een voice-over die lijkt op die van een natuurserie. Alsof de deelnemers echt een stel wilde zoogdieren zijn op zoek naar de juiste paringspartner. Nou ja, dat zijn ze eigenlijk ook gewoon. Wie kan het best zijn innerlijke zoogdier naar boven krijgen en wie worden het liefdeskoppel van de jungle?

Love In The Jungle is vanaf zondag 8 mei t/m zondag 19 juni te zien op discovery+

Voor die tijd zijn de eerste beelden hier al te zien. 

> Download hier het persbericht.

> Download hier een afbeelding of ga naar: http://pressweb.discovery.com

Discovery and AT&T Close WarnerMedia Transaction

Corporate

Hillsong: A Megachurch Exposed

discovery+