Million Dollar Wheels

discovery+

discovery+

Million Dollar Wheels

Autodealers van de Amerikaanse rich and famous

Dé autohandelaar van de Amerikaanse sterren RD Whittington (@wiresonly) heeft een netwerk vol beroemdheden. Kim Kardashian, Lil Pump en Drake is maar een kleine greep uit zijn indrukwekkende klantenbestand. Ook zien we Jamie Foxx in de nieuwe serie voorbijkomen. De wereldbekende acteur is een bekende van RD en tevens executive producer van de serie. Maar RD weet ook als geen ander dat in de wereld van de rich and famous, vrienden net zo snel vijanden kunnen worden. Zo verliest hij aan concurrent Melissa Perry (@melissaperry) een belangrijke klant die op zoek is naar de zeer zeldzame Mercedes Maybach. Handelaar Chadwick Hopkins (@c__wick) staat op het punt een driedubbele deal te sluiten, maar moet daarvoor wel al zijn energie, charme en overtuigingskracht in de strijd gooien. Wie dat niet kan opbrengen, verliest snel terrein in deze razendsnelle miljoenenmarkt. Million Dollar Wheels is vanaf maandag 28 februari te zien op discovery+.

Exclusieve luxewagens 

Een McLaren Senna, een Lamborghini Urus of een handgemaakte Rolls Royce Ghost. De markt voor luxewagens is explosiever dan ooit. Door de pandemie werden er minder nieuwe modellen geproduceerd, terwijl de vraag juist toenam. Het zorgt ervoor dat dealers snel moeten handelen (soms binnen een uur) als ze weten dat er een auto beschikbaar komt en al hun tactieken moeten inzetten. Zo is de Mercedes Maybach die Melissa voor haar klant Moe Shalazi (muziekmanager van onder meer Tiësto) moet zoeken al een tijd niet beschikbaar. Levertijden liggen tussen de zes en acht maanden, maar zolang willen klanten niet wachten. Nee verkopen is ook geen optie, dus moet ze al haar ingangen gebruiken om die speld in de hooiberg te vinden. Bijkomend probleem is dat Shalazi eigenlijk vaste klant is van RD, die van niks weet.

Tiktokker Taylor Holder

RD zelf is ondertussen druk bezig met het vinden van een Rolls Royce Cullinan, een luxe SUV die ook zeer zeldzaam is. Zeker in de kleur die de klant wil. Die klant is niemand minder dan Taylor Holder, een beroemde tiktokker met meer dan 20 miljoen volgers. RD ziet het daarom als een multi-deal, want als Taylor de deal deelt op TikTok, kan dit weer veel meer klanten opleveren. Niet voor niks neemt hij een enorm risico om deze auto te vinden.

Driedubbele deal

Chadwick heeft een klant die zelfs twee auto’s wil aanschaffen en daarvoor eentje wil verkopen. Dat klinkt Chadwick als muziek in de oren, want drie deals is drie keer een commissie die al gauw in de tienduizenden dollars per deal kan lopen. De auto die verkocht moet worden is een handgemaakte Rolls Royce Ghost. Kopers genoeg, maar kan Chadwick ook de extreem hoge prijs krijgen die zijn klant in gedachten heeft? Met zijn grote glimlach weet hij al snel een geschikte koper te vinden, maar kan hij zijn klant ook overtuigen dat dit een goede deal is?

Million Dollar Wheels is vanaf maandag 28 februari t/m maandag 4 april te zien op discovery+.

> Download hier een afbeelding of ga voor meer beeld naar: http://pressweb.discovery.com

Hoffman Family Gold

Discovery

Discovery boekt grote records met Olympische Winterspelen Beijing 2022 op discovery+

discovery+