Nederlandse editie Say Yes To The Dress breekt records

Corporate

Nederlandse editie Say Yes To The Dress breekt records

Amsterdam, 1 november 2016 – De première van ‘Say Yes To The Dress Benelux’ op 25 oktober trok maar liefst 213.000 kijkers (6+) en is daarmee het best bekeken TLC programma ooit! Ook in de doelgroep Vrouw 20-49 was dit het best bekeken TLC programma van 2016 tot nu toe, wat resulteerde in een marktaandeel van 7,3%. Binnen de doelgroep Vrouw 20-49 was het programma op het tijdstip van uitzenden het derde best bekeken programma van alle televisiezenders van Nederland.Say Yes To The Dress Benelux’ is elke dinsdag tot en met 20 december om 20:00 uur te zien bij TLC.

 Tatiana Lagewaard, Channel Director TLC: ‘Say Yes To The Dress’ is een van de populairste merken van TLC en daarom hebben we dit voorjaar onze kijkers uit ons mobiele panel gevraagd of ze interesse zouden hebben in een lokale versie van ‘Say Yes To The Dress’ en de reacties waren zeer positief. Zó positief dat we alles op alles hebben gezet om deze productie voor het najaar te realiseren. Met deze lokale versie bouwen we dit sterke merk nog verder uit. Mede door de prachtige lokatie Koonings in Deurne en de hulp van het bekende TLC gezicht Randy Fenoli, maar natuurlijk ook dankzij alle bijzondere lokale bruiden, is ‘Say Yes to the Dress Benelux’ een succesvolle aanvulling op ons portfolio. We zijn nu al erg tevreden met de resultaten!”

Reacties Nederlandse kijkers

Na de eerste aflevering is er middels het mobiele TLC-panel gevraagd naar de reacties van de kijkers.

“Amerikaanse glamour in ons kikkerlandje! Top!” (Monique, 38 jaar)

“Gaaf dat TLC de programma’s naar de Benelux haalt. Zo worden de kijkers ook echt betrokken bij de zender, en in het bijzonder voor SYTTD. Leuk om te zien hoe het hier eraan toe gaat.” (Vera, 29 jaar)

“Wat een geweldig programma. Zo zie je maar, alle bruiden zijn hetzelfde!” (Jessica, 31 jaar)

“Ontzettend verslavend om te kijken, zelfs als je geen trouwwens hebt” (Demi, 19 jaar)

Over Say Yes Benelux

Say Yes To The Dress komt naar Nederland! Niemand minder dan bruidsexpert en jurkengoeroe Randy Fenoli helpt Nederlandse en Vlaamse bruiden om hun perfecte bruidsjurk te vinden. De fashion director van de beroemde Amerikaanse bruidszaak Kleinfeld Bridal assisteert ditmaal in bruidswinkel Koonings The Wedding Palace in het Noord-Brabantse Deurne. Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken van Europa en omvat meer dan 4500 m2 aan bruidsmode. De winkel is een echt familiebedrijf: de ambitieuze en jonge Ramona Poels runt de zaak, moeder Ineke is hoofdcoupeuse en Ramona’s zussen Natasja en Manuela werken ook in de winkel. Kunnen zij er samen met Randy voor zorgen dat de Nederlandse en Vlaamse bruiden ook ‘ja zeggen tegen de jurk’?

Discovery Communications maakt 'Project C.A.T.' bekend: conserving acres for tigers

Corporate

Discovery Networks Benelux verwelkomt Maarten van Oeveren als Senior Affiliate Sales Manager

Corporate