Nieuwe gezichten TLC en ID team bij Discovery Networks Benelux

Corporate

Tatiana Lagewaard start 1 mei als Channel Director TLC/ ID & Content Development Vanessa Vermeulen start 11 april als Marketing Manager TLC/ID

Nieuwe gezichten TLC en ID team bij Discovery Networks Benelux

Amsterdam, 1 april 2016 – Op 1 mei a.s. start Tatiana Lagewaard in de rol van Channel Director TLC/ID & Content Development. Tatiana wordt eindverantwoordelijk voor de zenderstrategie van de merken TLC en ID. Tevens  gaat ze inhoudelijk een spilfunctie vervullen op het gebied van content planning en is ze eindverantwoordelijk voor de lokale content ontwikkeling van zowel TLC als Discovery. Haar TLC/ID team wordt versterkt door Vanessa Vermeulen. Zij gaat 11 april als Marketing Manager aan de slag en wordt verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de marketing strategie- en activiteiten voor de genoemde zenders. Tatiana maakt deel uit van het management team van Discovery Networks Benelux (DNB) en Vanessa rapporteert aan Tatiana.

 Alco de Jong, VP Country Manager Discovery Networks Benelux: “Tatiana is geen onbekende van ons en de zender TLC. De afgelopen jaren is ze als producent voor een groot aantal programma’s bij TLC verantwoordelijk geweest, waaronder ‘TLC Over’, ‘Cougar Love’ en ‘Louisa & Rosanna’ en kent de zender en doelgroep dus als geen ander. Ik ben erg blij dat ze ons programmateam komt versterken. Ook kijken we uit naar de komst van Vanessa, die vanwege haar uitgebreide marketing ervaring een mooie aanvulling is op het TLC- en ID team. Ik verwacht dat ze een zeer goede bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van deze merken.”

 Carrière Tatiana Lagewaard

Tatiana rolde als redacteur in 2002 de televisie wereld in en ging vervolgens als programma ontwikkelaar bij Eyeworks aan de slag. In 2007 maakt zij de overstap naar Zodiak Nederland, eerst als Coördinator Development & Acquisition en later als Head of Development. De laatste twee jaar was ze werkzaam als Creative Director bij Strix Television waarbij ze onder andere verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en verkoop van formats, de acquisitie van externe formats en de inhoudelijke aansturing van lopende programma’s.

Tatiana volgt in haar nieuwe rol Petra Knoth op. Petra was sinds 2011 in dienst bij DNB en vervulde tot 2014 de functie van Programming Manager TLC /ID, waarna ze vanaf januari 2014 werd benoemd tot Channel Director TLC /ID & Content Development.

 Carrière Vanessa Vermeulen

Vanessa heeft de afgelopen negen jaar verschillende marketingfuncties bij TMG vervuld. In haar laatste rol was ze sinds maart 2013 werkzaam als Sr. Consultant Cross Media, waarbij ze verantwoordelijk was voor een groot aantal projecten en klanten zoals Mc.Donald’s, De Nederlandse Staatsloterij, Postcode Loterij Independent Films en Stage Entertainment.

 

 

Tatiana Lagewaard nieuwe Channel Director TLC/ID & Content Development Discovery Networks Benelux

Corporate

Beste eerste kwartaal ooit voor Discovery

Corporate