Nieuwe programmering op Eurosport

Eurosport

Nieuwe programmering op Eurosport

Bauke Mollema, Koen Bouwman en Remco Evenepoel in nieuw Eurosportprogramma ‘ReLive’

De komende tijd zal de programmering op Eurosport een nieuwe draai krijgen. Als gevolg van de coronacrisis zijn vele sportevents afgelast of uitgesteld. Ons rijke archief van ruim dertig jaar aan sportfragmenten biedt gelukkig een uitkomst. Wij gaan sportfans meenemen om de mooiste sportmomenten van hun favoriete sport op een nieuwe manier te laten beleven. Zo lanceren we een nieuw programma op Eurosport 1: ‘ReLive’. Waarin we de meest gedenkwaardige wedstrijden herbeleven met mensen die er direct bij betrokken waren. In de eerstvolgende aflevering op 22 april: de Clásica San Sebastián 2019 met toprenners Koen Bouwman, Bauke Mollema en de onnavolgbare winnaar Remco Evenepoel.

In ReLive ervaren we het gevoel van die laatste sprint of het net verloren match point vanuit het perspectief van de speler, renner of ploegleider. Wat ging er net mis of juist helemaal perfect? Aanstaande woensdag gaan we om 16:30 op de fiets zitten met Koen Bouwman, Bauke Mollema en Remco Evenepoel om de 2019 editie van de Clásica San Sebastián opnieuw te beleven. Remco Evenepoel ons zal meenemen in zijn indrukwekkende overwinning, waardoor hij de jongste winnaar ooit van een World Tour-wedstrijd werd.

In de nieuwe Eurosport programmering zitten ook nieuwe programma’s zoals een wekelijkse wielershow en eRaces waaronder de Team Jumbo Visma eRace.

Naast wielrennen er is meer sport te zien op Eurosport. Ons rijke archief aan onvergetelijke tennis-, MotoGP- en Olympische Spelen-momenten zal opengaan, waarbij iedere dag één sport of event centraal komt te staan in onze programmering.

Op alle andere kanalen van Eurosport: Facebook, Instagram, Twitter, Eurosport.nl en de Eurosport Player is er ook genoeg te beleven. Zo lanceren we de Podcast ‘Kroonieken’ waarin Karsten Kroon aangrijpende verhalen uit de wielergeschiedenis verteld. Maar mis ook niet de uitzendingen van ‘Head to Head’. De vodcast van ruim 10 minuten waarin vijf actuele sportonderwerpen worden aangesneden door voorzien van commentaar door bekende sportcommentatoren Bobbie Traksel en Gert Meinardi.

Kortom, ondanks het gebrek aan live topsport, hopen wij sportfans alsnog te kunnen voorzien van onvergetelijke sportmomenten op een nieuwe manier beleefd. Houd de social media kanalen van Eurosport goed in de gaten voor de exacte programmering en het aanbod. Net als zo veel in deze tijd, kan deze nog aangepast worden.

Contact Eurosport
Isabel van Enckevort
Isabel_vanEnckevort@discovery.com
0624562080

Extreme Factories

Discovery

Legendary Locations

Discovery