NIEUWE DEAL MET ORLA CHENNAOUI

Corporate

Orla Chennaoui krijgt een bredere rol binnen Europsort en Discovery

NIEUWE DEAL MET ORLA CHENNAOUI

Eurosport kondigt met blijdschap aan dat de samenwerking met presentatrice Orla Chennaoui is verlengd. De presentatrice, die in 2019 aanvankelijk bij het Britse Eurosport wielerverslaggeversteam binnen kwam, zal een bredere rol binnen het bedrijf op zich nemen. Dit betekent onder meer dat zij de verslaggeving gaat doen van het FIM MotoGP Wereldkampioenschap voor de Nederlandse markt. Daarnaast krijgt zij een belangrijke rol in de speciale programmering op Eurosport tijdens Internationale Vrouwendag 8 maart. Verdere projecten met de -in Amsterdam gevestigde- Chennaoui zullen te zijner tijd worden aangekondigd.

Uiteraard blijft Chennaoui het boegbeeld van Eurosports verslaggeving van de drie grote rondes: Giro d’Italia, Tour de France en La Vuelta. Zij heeft inmiddels een sterke band opgebouwd met het team van experts en commentatoren in de wielerverslaggeving nadat zij twee jaar geleden overstapte van Sky naar Eurosport in het VK.

Orla Chennaoui : “Ik vind het geweldig om een ​​groter deel van de Eurosportfamilie uit te maken, mij met nieuwe sporten bezig te gaan houden en voort te bouwen op alles wat we de afgelopen jaren met wielrennen hebben gedaan. Ik heb het gevoel dat we samen met de fans iets speciaals hebben kunnen neerzetten in het wielrennen en ben erg enthousiast om dat verder te ontwikkelen. Werken bij Eurosport was zo’n voorrecht voor mij, een professionele droom die uitkwam en ik ben verheugd dat ik de kans krijg om mijn passie voor andere sporten met het hele team verder te brengen.”

Scott Young, SVP Content and Production voor Eurosport: “Orla is al een van de meest gerespecteerde persoonlijkheden in de wielersport en fans van de sport identificeren haar onmiddellijk met Eurosport en onze berichtgeving. Naast wielrennen zijn we heel blij dat Oral de komende maanden en jaren een integrale rol zal spelen in onze verslaggeving over andere sporten binnen de Eurosport- en discovery + -portfolio.”

Biografie van Orla Chennaoui

Orla Chennaoui is een tv-presentatrice en journalist met 17 jaar ervaring in zowel nieuws als sport. Orla heeft een schat aan ervaring en kennis in een breed scala aan sporten. Ze heeft op locatie gepresenteerd tijdens enkele van ’s werelds grootste sportevenementen, waaronder de Tour de France, Giro d’Italia, de Commonwealth Games en twee edities van de Olympische Spelen in Londen en Rio.

Liverpool: The End Of The Storm

discovery+

Jomanda op discovery+

discovery+