Roy Donders krijgt nieuwe realityserie bij TLC!

TLC

TLC

Roy Donders krijgt nieuwe realityserie bij TLC!

Na vijf jaar keert Roy Donders terug op de (digitale) buis met een spiksplinternieuwe realityserie! Nog niet zo heel lang geleden verraste de Brabantse zanger en ondernemer het hele land met het nieuws over zijn liefde voor een vrouw! Voorheen was namelijk bekend dat Roy liefdesrelaties had met mannen, maar nu is hij al een tijd gelukkig met Michelle. Zij wist het hart van Roy te veroveren en deze prachtige blondine met haar volle lippen en lange wimpers is dé ware voor de bekende Tilburger. Hun geluk kon dan ook niet op toen het verliefde stel er achter kwam dat Michelle zwanger is! Het kwam als een ware verrassing en voor Roy’s familie net zo, maar iedereen kijkt uit naar de komst van dit nieuwste gezinslid. Hoe het leven van Roy Donders en zijn vriendin Michelle er nu als koppel en toekomstige ouders uit ziet, is vanaf mei dit jaar in de nieuwe realityserie te zien bij TLC en op discovery+.

Roy & Michelle 

De serie gunt de kijker een intiem kijkje in het leven van Roy en Michelle samen in hun Tilburgse volkswijk. Voor Roy verandert er veel in korte tijd; zijn nieuwe liefdesleven met Michelle, het samenwonen met een vrouw (en haar momenteel bijkomende stemmingswisselingen), maar ook de twee keffertjes van Michelle die naar hartelust hun behoeften doen in Roy’s Tilburgse paleisje zijn even wennen… Dat laatste is voor de smetvrezerige Brabander misschien nog wel de grootste aanpassing. Waar eerst zorgvuldig stuk voor stuk de Swarovski-beeldjes in de vitrine werden afgestoft, staat Michelle nu aan het kookeiland haar langharige Pomeriaantjes bij te trimmen… Om nog maar niet te spreken over het gebrek aan kastruimte en de troep die dat met zich meebrengt.

Ons Roy wordt vader! 

Nadat Michelle ontdekt dat zij in verwachting is, probeert het aanstaande gezinnetje zich zo goed mogelijk klaar te stomen voor deze grote verandering in hun leven. De twee staan er in hun weg naar het ouderschap gelukkig niet alleen voor. Zus Rian kan haar geluk niet op wanneer zij hoort over de zwangerschap en voor haar is het een ware droom die uitkomt: haar broertje Roy wordt vader! Moeder Nel springt na het blijde nieuws direct achter de naaimachine om met de babykleertjes te beginnen, vader Frans staat al in de aanslag met kwast en verfpot om de babykamer gereed te krijgen en ook Roy zelf stort zich vol overgave op zijn rol als toekomstige vader. Uiteraard wordt er ook een uitbundige baby shower en gender reveal party gehouden waarbij alle vrienden en familie de toekomstige moeder Michelle proberen te verrassen en in het zonnetje willen zetten.

Nieuwe zorgen 

Alleen wanneer Michelle het kindje een tijdje niet meer voelt, slaat alle blijdschap even om in paniek en moeten ze met spoed naar de eerste hulp racen. Na een aantal hele spannende uren, loopt alles gelukkig af met een sisser. Op dit moment realiseert Roy zich alleen wel heel goed: het nieuwe leven als ‘ons pap’ is wel héél anders dan zijn leventje voorheen.

Ondernemende Tilburger 

Er moet  natuurlijk ook gewoon gewerkt worden en dit doen Roy en Michelle voornamelijk in de nieuwe beautysalon van Roy aan huis. Handig zo’n eigen salon, want de kleine ingrepen en het onderhoudswerk aan jezelf doe je dan gewoon tussen de bedrijven door. Bij elkaar! De salon is uitgerust met de nieuwste apparatuur, zoals het laserapparaat waarmee je natuurlijk ook de tattoos van je ex kan weglaseren…

Daarnaast blijft het glamoureuze artiestenleven van de ondernemende Tilburger óók doorgaan, maar hoe denkt hij dit straks allemaal te gaan combineren met de zorg over een pasgeboren baby?

Met het dynamische leven van Roy en Michelle en de productie die momenteel nog op volle toeren draait, kan er nog van alles gebeuren in de nieuwe realityserie van ‘de publiekslieveling uit het Zuiden’. Wat in ieder geval vaststaat, Roy brengt geheid die Brabantse gezelligheid weer terug op TV.

De nieuwe realityserie met Roy Donders wordt geproduceerd door Concept Street en is vanaf mei te zien bij TLC en op discovery+.

Warner Bros. Discovery ook tot en met 2032 de enige plek om álles van de Olympische Spelen te volgen

Corporate

Life After Lockup

TLC