Say Yes To The Dress UK

TLC

Say Yes To The Dress UK

In een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress UK blijkt weer hoe moeilijk het soms is om de perfecte bruidsjurk te vinden. Hoewel er in de Britse bruidswinkel honderden prachtige exemplaren hangen, heeft elke bruid toch vaak altijd weer net die ene specifieke wens die soms lastig te realiseren is. Zeker als je veeleisende bruiden over de vloer krijgt. Zoals de 28-jarige Gina die voor haar komst al twintig andere winkels heeft bezocht en vijftig jurken heeft gepast, maar nog steeds niet is geslaagd. Aan de vermaarde mode-ontwerper David Emanuel (hij ontwierp ooit de bruidsjurk voor prinses Diana) en zijn consultants de schone taak om voor haar de juiste jurk te vinden.

De Franstalige Marion heeft moeite de ideale jurk te vinden voor haar droomdag. Maar haar lijst met wensen is dan ook wel erg lang voor een budget van ‘slechts’ 1500 pond. Het moet een prinsessenjurk zijn, zonder mouwen, maar wel met een gesloten front en een mooi gemaakte achterkant, maar zonder glittering. En ze moet er makkelijk in kunnen dansen, zitten en eten. Is deze jurk te vinden voor de kritische Marion? Zelf heeft ze er geen moeite mee dat ze zo veel eisen heeft. “Liever veeleisend dan saai.” Ook David Emanuel heeft begrip voor de vele eisen van de bruiden, maar vindt dat ze ook moeten open durven staan voor andere opties. “Anders kom je er nergens.”

Ook reality-ster Vicky Pattison (bekend van Geordie Shore) komt dit seizoen langs bij David om haar perfecte trouwjurk te zoeken. Ze is niet bang om er goed uit te zien op haar grote dag, maar schrikt als ze te horen krijgt dat ze er té sexy uit ziet voor haar bruiloft. Ze wil zich een echte bruid voelen, maar vindt het lastig om er elegant uit te zien (deze aflevering is te zien op maandag 16 april om 20:00 uur).

Say Yes To The Dress UK is vanaf maandag 2 april om 20:00 uur te zien bij TLC.

Outback Opal Hunters

Discovery

The Bronx Zoo

TLC