SCHAATSEN BIJ EUROSPORT

Eurosport

Eurosport voegt schaatsrechten toe aan het wintersportaanbod

SCHAATSEN BIJ EUROSPORT

Eurosport heeft zijn wintersportaanbod voor kijkers in heel Europa verder uitgebreid met de rechten voor het schaatsen. Hierdoor zijn de wereldbekers en kampioenschappen langebaanschaatsen, de wereldbeker en kampioenschappen shorttrack en Grand Prix en kampioenschappen kunstschaatsen de komende drie seizoenen te zien bij Eurosport.   

Het contract tussen International Skating Union (ISU), Infront en Eurosport loopt tot 2023. Net als alle andere wintersporten van Eurosport, is het schaatsen te volgen via de lineaire kanalen en digitale producten, waaronder de Eurosport-app en Eurosport.nl.

Het wintersportaanbod van Eurosport omvat de wereldkampioenschappen van een brede selectie aan wintersporten, van skiën tot schansspringen. Daar wordt naast de sneeuw nu dus ook het ijs aan toegevoegd. Fans kunnen genieten van meer dan 1.000 uur live sport in de sneeuw of op het ijs met meer dan 30 internationale evenementen per jaar.

De eerste ISU Grand Prix van de kunstschaatsevenementen begint in oktober in Las Vegas. De Wereldkampioenschappen kunstschaatsen vinden plaats van 22-28 maart in Stockholm. De Wereldkampioenschappen schaatsen shorttrack staan ​​op het programma van 12-14 maart 2021 in Rotterdam. Ga voor een volledige lijst met ISU-evenementen naar https://isu.org/events

Santa's Baking Blizzard

Dplay

Discovery Benelux & Duitsland starten House of Content

Corporate