The Little Couple

TLC

The Little Couple

Het leukste en kleinste gezin van Amerika is terug! In een nieuw seizoen van The Little Couple zien we hoe Jen een spannende operatie ondergaat waarbij haar heup, die nu op elk moment zou kunnen breken, wordt vervangen. Jen heeft natuurlijk geen ‘normale’ lengte en daarom moet het implantaat op maat gemaakt worden, wat extra risico’s met zich meebrengt. Ondanks dat Jen en haar echtgenoot Bill beiden al vaak succesvolle operaties hebben gehad, is het stel en hun omgeving bang dat ze deze keer minder geluk hebben. Want zal haar geluk niet een keer opraken?

Aangezien ze voor de operatie in New York moeten zijn, besluiten ze om het beste van de situatie te maken en met hun kleine gezinnetje een dagje te gaan shoppen in de Big Apple. Maar ondanks dat dit een welkome afleiding is, kunnen ze geen van allen ontkomen aan de vraag die constant door hun hoofd spookt: hoe verloopt de risicovolle operatie?

The Little Couple is vanaf woensdag 28 augustus om 21:30 uur te zien bij TLC. Op Dplay is elke aflevering 7 dagen vooruit te bekijken. De eerste aflevering is op 21 augustus beschikbaar.

Fred van Leer zegt JA tegen nieuw seizoen Say Yes To The Dress Benelux

TLC

Suzanne Teijgeler aangesteld als Director Content Compliance bij Discovery Benelux

Corporate