The Ultimate Fighter met Conor McGregor vanaf juni te zien op discovery+

discovery+

discovery+

The Ultimate Fighter met Conor McGregor vanaf juni te zien op discovery+

Amsterdam, dinsdag 21 februari 2023 – Conor McGregor en Michael Chandler worden de nieuwe coaches van het 31e seizoen van The Ultimate Fighter. Met de uitgesproken Ier en Amerikaan als coaches mikt de UFC daarmee op het meest beladen seizoen uit de geschiedenis van de tv-show. Het nieuwste seizoen van The Ultimate Fighter is vanaf begin juni in Nederland wekelijks exclusief bij Eurosport 1 en op discovery+ te zien. Later dit jaar nemen de coaches het in de Octagon tegen elkaar op – zo verzekert UFC President Dana White.

The Ultimate Fighter

The Ultimate Fighter is een reality-show van de UFC waarin MMA-vechters de strijd met elkaar aangaan voor een UFC-contract. De deelnemers verblijven hierbij in hetzelfde huis en nemen het in twee teams tegen elkaar op. Dit jaar strijden oudgedienden van de UFC tegen aanstormende talenten. De teams worden begeleid door twee vechters die actief zijn in de UFC. Aan het einde van het seizoen nemen ook de coaches het meestal tegen elkaar op. Dit seizoen keert wereldster Conor McGregor terug als coach nadat hij al eerder een team aanvoerde in 2015 tijdens het 22e seizoen van The Ultimate Fighter. De Ier neemt het deze keer op tegen Michael Chandler, die in zijn korte tijd binnen de organisatie een boegbeeld is geworden

Langverwachte terugkeer
Conor McGregor bereikte supersterrenstatus door als eerste ooit simultaan kampioen van twee verschillende divisies te worden. De Ier versloeg onderweg naar dit succes grootheden zoals Eddie Alvarez, Jose Aldo en Max Holloway. In 2021 brak de welbespraakte Mixed Martial Artist zijn been in een zwaarbeladen gevecht tegen Dustin Poirier. De UFC verwacht daarom dat dit seizoen van The Ultimate Fighter een kijkcijferkanon zal worden, aangezien het de officiële terugkeer is van McGregor in de organisatie.

Publiekslieveling
Michael Chandler staat pas twee jaar onder contract bij de UFC, maar ontpopte zich in moordend tempo tot een van de publiekslievelingen in de organisatie. Dit deed hij door niemand uit de weg te gaan en zijn gevechten garant staan voor spektakel. De inmiddels 36-jarige Amerikaan debuteerde in 2021 met een overwinning op Dan Hooker en wordt het meest herinnerd door zijn spectaculaire knock-out tegen Tony Ferguson. Momenteel staat de Amerikaan op plek 5 in de lichtgewichtdivisie.

Alles op discovery+

discovery+ is dé Streaming Home Of UFC in Nederland. Volg alle UFC-evenementen live en zonder reclame op discovery+. Maar er is meer; behalve de Pay Per Views en Fight Nights met Nederlands óf Engels commentaar kijk je op discovery+ ook extra content, zoals alle interviews in aanloop naar een event, UFC Countdown, Dana White’s Contender SeriesUFC Unleashed en nu dus ook The Ultimate Fighter. Krijg je geen genoeg van MMA? Ook Cage Warriors zie je live op discovery+ – dé plek voor Mixed Martial Arts. Voor nóg meer achtergronden en het laatste nieuws ga je naar Eurosport.nl.

Maarten van Oeveren wordt Head of Affiliate Sales & Distribution Partnerships bij Warner Bros. Discovery Benelux

Corporate

Sewer Divers

Discovery