Unexpected: Teenage & Pregnant

TLC

Unexpected: Teenage & Pregnant

“Niemand heeft me ooit verteld dat je zo makkelijk zwanger kon worden!”, aldus de 16-jarige Lilly. Ze is een van de drie zwangere tienermeisjes die samen met hun vriendjes en familie gevolgd worden in de nieuwe serie Unexpected: Teenage & Pregnant. Dat een tienerzwangerschap niet alleen moeilijk is voor degene in verwachting, maar ook voor de familie, blijkt wel uit de verhalen van Lily (16), Lexus (15) en McKayla (16).

Voor de moeder van de 15-jarige Lexus moet het niet helemaal een verrassing zijn, aangezien ze zelf ook op haar 15e zwanger was van Lexus. De inmiddels 31-jarige Kelsey (die dus binnenkort oma wordt) had nog zo gehoopt dat haar dochter niet hetzelfde zou overkomen, maar kon het toch niet tegengaan. Zelf ziet Lexus het positief in. Ze vindt dat haar relatie met haar vriend Shayden (17) er alleen maar sterker op geworden is.

Ook McKayla (16) en haar vriendje Caelan (18) zien hun aanstaande ouderschap best zitten, hoewel het niet gepland was. McKayla krijgt in elk geval volop steun van haar oma en opa bij wie ze sinds haar 4e inwoont, nadat haar biologische moeder niet meer voor haar kon zorgen. Die was ook nog een tiener toen ze zwanger werd van McKayla en vluchtte na de dood van McKayla’s vader in de drugs. Het zijn doemscenario’s waar deze jonge aanstaande ouders in elk geval niet aan moeten denken. Saillant detail: McKayla’s moeder is ook opnieuw zwanger en wordt dus moeder en oma in hetzelfde jaar!

Unexpected: Teenage & Pregnant is vanaf donderdag 1 maart om 21:00 uur te zien bij TLC.

Scrap Kings

Discovery

90 Days To Wed

TLC