Zeven bekende singles gaan op zoek naar een nieuwe liefde

discovery+

90 Day: The Single Life

Zeven bekende singles gaan op zoek naar een nieuwe liefde

Ze hebben de hoop nog niet opgegeven en zijn klaar voor een nieuw liefdesavontuur. Zeven bekende singles uit het programma 90 Day Fiancé laten hun gestrande relaties achter zich en richten hun blik op een nieuwe romantische toekomst. Onder hen oude bekende Jesse uit Amsterdam. Zijn turbulente relatie met de oudere Darcey uit Amerika ging de hele wereld over, maar inmiddels heeft hij zijn oog laten vallen op Jeniffer, het Colombiaanse model dat ook al eerder in het programma te zien was toen ze trouwde met Tim. Wordt dit hun succesvolle herkansing? Een opvallende single op de datingmarkt is Debbie, de moeder van 90 Day-deelnemer Colt. Nu haar zoon getrouwd is met Vanessa wil de 69-jarige weduwe ook wel weer eens verliefd worden. Maar de datingwereld is aardig veranderd sinds haar laatste afspraakje 40 jaar geleden. Kan ze de man van haar dromen vinden? 90 Day: The Single Life is vanaf zaterdag 20 november te zien op discovery+.

Deze zeven singles hopen de ware te vinden:

Jesse (28)
Vijf jaar nadat we de Amsterdamse fitness-instructeur leerde kennen, staat Jesse weer open voor een relatie. Na zijn breuk met Darcey verlegde hij zijn aandacht vooral even naar zijn werk dat hem helemaal naar Kazan in Rusland bracht. Daar was het dat hij een berichtje kreeg van 90 Day-deelnemer Jeniffer die contact met hem zocht. Jesse miste het bericht aanvankelijk en reageerde pas een jaar (!) later. Toch ontstond er zo een online romance tussen de twee, waarna Jesse besluit om naar Colombia af te reizen. Hij weet alleen niet dat Jeniffer ondertussen ook nog contact heeft met een andere man. Vergroot ze hiermee haar kansen op de ware of gooit ze er juist haar glazen mee in als Jesse hierachter komt?

Jeniffer (27)
Nadat haar relatie met Tim in seizoen drie van Before the 90 Days strandde, ging het Colombiaanse model Jeniffer verder met haar leven en haar zoektocht naar de ware liefde. Ze zocht online naar een ‘echte man’ die aan al haar behoeften kan voldoen, en denkt nu in Jesse de ideale kandidaat gevonden te hebben. Jesse en Jeniffer lijken een match made in heaven, maar Jeniffer heeft een groot geheim dat de relatie dreigt te verpesten voordat deze echt begint. Terwijl Jesse op het punt staat naar Colombia af te reizen, heeft ze ook al een andere man ontmoet die ze erg leuk vindt. Ze zal snel een keuze moeten maken voordat het te laat is.

Debbie (69)
Zo moeder zo zoon! Sinds zoon Colt zich in het vorige seizoen van The Single Life verloofde met Vanessa en inmiddels getrouwd is, realiseerde Debbie zich dat het tijd is om een eigen leven te gaan leiden. Ze is al 13 jaar weduwe dus de stap in de datingwereld is wel even wennen voor haar. Ze gaat voor het eerst op blind dates en probeert verschillende dating-apps uit. Ondanks deze nieuwe manieren heeft ze goede hoop dat ze een man kan vinden die de leegte van het vertrek van Colt kan opvullen.

Ed (56)
Big Ed geeft niet op! Ondanks dat hij niet altijd even veel geluk heeft gehad met vrouwen is hij dit seizoen terug om op zoek te gaan naar zijn droomvrouw. Met een nieuwe gekortwiekte coupe gooit hij het over een hele andere boeg met andere strategieën en criteria. Zo date hij met vrouwen van uiteenlopende leeftijden en uit verschillende regio’s. Zijn liefdesreis brengt hem van San Diego, naar Las Vegas en zelfs naar Mexico, waar zijn geliefde moeder werd geboren. Wacht de ware liefde op Ed in het buitenland, of vindt hij de liefde dichter bij huis?

Syngin (31)
Syngin staat op een kruispunt in zijn leven. Toen hij zijn vrouw Tania in Zuid-Afrika ontmoette en de wereld over trok om met haar te trouwen (in seizoen zeven van 90 Day Fiancé) was hij ervan overtuigd dat hij zijn soulmate had gevonden. Maar na twee jaar van een moeizaam huwelijk is hun relatie stukgelopen en hebben ze besloten te scheiden. Syngin besluit naar de andere kant van het land te verhuizen om helemaal opnieuw te starten en hopelijk zijn echt soulmate te vinden.

Natalie (37)
De kijkers van het laatste seizoen van Happily Ever After? zagen al dat de relatie tussen de Amerikaanse Mike en Natalie uit de Oekraïne niet meer te redden was. Ze blijft in Amerika en verruilt het stadje Sequim in Washington voor het zonnige Florida in de hoop daar ook een warmere relatie te vinden en een vader voor haar toekomstige kinderen. Ze komt er al wel snel achter dat de gewoontes op de Amerikaanse datingmarkt anders zijn dan ze gewend was in de Oekraïne en dat het vinden van Mr. Right moeilijker is dan gedacht.

Stephanie (30)
Sinds Stephanie anderhalf jaar geleden brak met Erika en terugkeerde van Australië naar Amerika, heeft ze veel hoogte- en dieptepunten doorgemaakt. Ze blijft haar aplastische anemie (een levensbedreigende aandoening waarbij het beenmerg te weinig bloedcellen aanmaakt) onder controle houden, maar wil niet langer meer alleen zijn. Ze is biseksueel en probeert haar geluk te beproeven met het daten van zowel mannen als vrouwen, maar ze komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer in het zadel te komen.

Foto (v.l.n.r.): Jeniffer, Jesse

 

90 Day: The Single Life is vanaf zaterdag 20 november t/m zaterdag 29 januari wekelijks te zien op discovery+.

> Download hier de hoofdfoto en hier de foto van Jesse en Jennifer of ga naar: http://pressweb.discovery.com

Hoog niveau baanwielrennen zie je op discovery+ zoals je het nog nooit hebt gezien

discovery+

Pushing The Line

Discovery