Affiliate Stagiair

Every great story has a new beginning, and yours starts here.

Welcome to Warner Bros. Discovery… the stuff dreams are made of.
Met een sterke positie in de markt en langdurige strategische nationale en internationale samenwerkingen met partners zoals KPN, Ziggo, T-Mobile en Amazon, streven we ernaar om voortdurend onze diensten te verbeteren en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Om dit te realiseren, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair om ons Affiliate en Distributie team te versterken.

Functieomschrijving:

Als stagiair in ons Affiliate en Distributie team speel je een belangrijke rol bij het analyseren en up-to-date houden van marktontwikkelingen. Je ondersteunt bij het verzamelen van relevante informatie en het identificeren van kansen en trends in de markt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van onze communicatie richting partners, zodat zij altijd goed geïnformeerd zijn over onze zenders, nieuwe promoties en andere belangrijke updates.

Als volwaardig lid van ons team werk je nauw samen met ervaren professionals en draag je bij aan onze dagelijkse activiteiten. Je ondersteunt bij ad-hoc verzoeken over de markt, concurrenten en andere relevante informatie, waarbij je snel en accuraat informatie verzamelt en analyseert. Daarnaast werk je samen met onze collega’s van Trade Marketing om ervoor te zorgen dat onze samenwerkingen met partners vloeiend verlopen.

Functieomschrijving:

 • Je volgt momenteel een relevante opleiding op hbo- of universitair niveau, bijvoorbeeld in de richting van Marketing, Communicatie, Business of vergelijkbaar;
 • Je hebt affiniteit met marketing, streamingdiensten, distributieprocessen en marktonderzoek;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je bent proactief, zelfstandig en in staat om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren;
 • Analytisch denkvermogen en oog voor detail;
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en een resultaatgerichte mindset;
 • Ervaring met het gebruik van Microsoft Office (met name Excel en PowerPoint).

Aanbod:

Als stagiair binnen ons Affiliate en Distributie team krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een professionele en dynamische werkomgeving. Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen bij je werkzaamheden.

 • We bieden een stagevergoeding van €350 netto per maand
 • De stage is vijf dagen per week, met een duur van 5 tot 6 maanden
 • Je kunt twee dagen per week thuiswerken en de andere dagen op ons kantoor in Amsterdam
 • De stage begint per september 2023

Sollicitatie:

Heb jij interesse in deze uitdagende stageplek binnen ons Affiliate en Distributie team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jeroen.suiding@wbd.com. Vermeld hierbij duidelijk de functietitel “Affiliate Stagiair” in het onderwerp van de e-mail. We kijken uit naar je sollicitatie en nemen zo spoedig mogelijk contact op met geschikte kandidaten.

Vragen over vacatures en stages

Neem contact op met:

Mintsje Baars

Mintsje Baars

People & Culture Advisor

stages

Meer stages