discovery+

Stream what you love

discovery+ is de streamingdienst van Discovery en ‘the streaming home of real life entertainment en sport’. Het is dé plek voor series en programma’s over het echte leven met bijzondere verhalen over echte mensen én hun passies. Op discovery+ vind je het beste van Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, Eurosport, HGTV, Food Network, MotorTrend en (live) sport.

Of je nou mee wilt zoeken naar goud in Gold Rush, urenlang de mooiste natuurdocumentaires wilt bekijken, mee wilt leven met de koppels in 90 Day Fiancé, geheimen wilt ontrafelen, of woon- of bakinspiratie wilt opdoen, bij discovery+ ben je aan het juiste adres. Want of je passie nu ligt bij true-crime, adventure, paranormal, sport, medical, family, lifestyle of science & tech… op discovery+ vind je alles wat jij wilt, wanneer jij wilt en waar jij wilt.

Op discovery+ vind je de volledige seizoenen van je lievelingsprogramma’s, bekijk je de programmering terug of alvast vooruit, voordat het op televisie komt. Dagelijks wordt het aanbod aan series en documentaires uitgebreid met tientallen nieuwe programma’s en series, maar ook met klassiekers die niet meer op tv te zien zijn. En daarnaast zijn er discovery+ Originals die daar alleen te zien zijn, zoals Eating With My Ex: Going Dutch, Say Yes To The Dress Benelux en de realityseries van Louisa & Rowan.

discovery+ is naast de app voor mobiel en tablet (iOS en Android) ook beschikbaar als webversie en te streamen naar een tv-scherm via Google Chromecast, Apple Airplay en Amazon Fire TV Stick. Daarnaast is discovery+ beschikbaar via de smart tv apps van Samsung, LG en Android en is discovery+ te streamen via tvOS en Amazon Prime Video Channels.

Ga naar discoveryplus.com/nl voor meer informatie

Of download de app: