Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij Delta

Corporate

Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij Delta

Vanaf 1 maart zijn de zenders Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij DELTA. De tv-provider heeft een nieuwe distributieovereenkomst getekend met Discovery Networks Benelux.

Ludolf Rasterhoff, CCO DELTA: “Goed nieuws. De zenders van Discovery Networks Benelux zijn vanaf 1 maart terug in ons digitale zenderaanbod. We weten dat een deel van onze klanten er echt naar uitkijkt om de mooie documentaires, series en grote sportevenementen weer te kunnen bekijken. Daarom zijn we bijzonder blij dat we nu tot een nieuwe overeenkomst zijn gekomen.”

Allemaal digitaal
Alle digitale klanten van DELTA ontvangen vanaf 1 maart de zenders Discovery, Eurosport en TLC. Omdat in 2018 de volledige overstap wordt gemaakt naar digitaal kijken en luisteren, voegt DELTA de zenders alleen toe aan het digitale aanbod. Bovendien ontvangen klanten die met een DELTA-smartcard tv-kijken of via DELTA Interactieve TV ook de zender Investigation Discovery (ID).

Pluspakket
Ook in het Pluspakket (een extra digitaal zenderpakket) worden vanaf 1 maart zenders toegevoegd. Het gaat om Animal Planet, Eurosport 2 en Discovery Science.

Zenderaanbod en nieuwe kanaalnummers
Vanwege de toevoeging van de Discovery zenders in het digitale Standaardpakket én in het Pluspakket veranderen de kanaalnummers. Alle klanten worden persoonlijk geïnformeerd over de zenderwijzigingen en deze uitgebreide informatie staat ook op: www.DELTA.nl/zenderwijziging.

 

Vliegende start MotoGP-seizoen bij Eurosport

Eurosport

Fred van Leer: Alles uit de kast

TLC