Harvey Weinstein

discovery+

Harvey Weinstein

Harvey Weinstein mag dan eindelijk opgesloten zitten, de verhalen van de vrouwen die hij aanrandde blijven niet langer verborgen. De speciale documentaire Harvey Weinstein spreekt met enkele van zijn vele slachtoffers en betrokkenen, waaronder actrice Rosanna Arquette en Rowena Chiu, de voormalige assistente van Weinstein die eerder gebonden was een aan zwijgcontract, maar nu vrijuit kan praten. Ook de actrices Tarale Wulff en Katherine Kendall doen hun verhaal tijdens een openhartig interview en er is een uitgebreid gesprek met Ambra Gutierrez, de vrouw die vijf jaar geleden al in het geheim een gesprek opnam met Weinstein om zijn grensoverschrijdende gedrag op audio vast te leggen.

Naast deze moedige vrouwen spreekt de documentaire ook met Seth Freedman, de spion die was ingehuurd door Weinstein om zijn slachtoffers te ondervragen om ze zo het zwijgen op te kunnen leggen. Ook zijn er gesprekken met zijn advocaten, medewerkers en boezemvrienden, om zo in beeld te brengen hoe ver deze man ging om zijn geheimen verborgen te houden. Weinstein dacht dat hij regeerde over de wereld, tot deze wereld zich tegen hem keerde.
-> De première is exclusief op Dplay, vanaf donderdag 7 mei. De documentaire is op donderdag 4 juni om 22:00 uur te zien bij Investigation Discovery. Klik hier voor een foto.

The West Memphis Three: An ID Murder Mystery

discovery+

The Lost Women of NXIVM: Rumors vs. Reality

discovery+