Kim vs Kanye: The Divorce op discovery+

discovery+

discovery+

Kim vs Kanye: The Divorce op discovery+

Vechtscheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West bezien vanuit beide kampen

Het was een vechtscheiding die bijna twee jaar duurde en waar het publiek getrakteerd werd op de nodige roddels, verwijten en moddergooierij. Maar wat gebeurde er nu allemaal echt tijdens deze geruchtmakende breuk tussen Kim Kardashian en Kanye West? De tweedelige serie Kim vs Kanye: The Divorce bekijkt de zaak vanuit beide kampen en praat daarbij met nauw betrokkenen zoals vrienden, advocaten en journalisten die de breuk op de voet volgden. Insiders die het stel kennen, leggen uit hoe Kim probeerde los te komen van haar moeizame huwelijk met een van de grootste maar toch ook meest controversiële muzikanten van deze tijd. De advocaten van Kanye vertellen op hun beurt over zijn wanhopige strijd om zijn gezin bij elkaar te houden. Kim Vs. Kanye: The Divorce is vanaf donderdag 10 augustus te zien op discovery+

Inmiddels zijn de papieren getekend en lijkt de strijdbijl begraven. Toch kijken we nog graag even terug op deze vlammende vechtscheiding vanuit de twee verschillende perspectieven.

Deel 1: Kanye’s story

Op voorhand was de relatie tussen Kim en Kanye (die zich officieel Ye laat noemen) er al eentje die de wenkbrauwen deed fronzen. De cultuurverschillen konden bijna niet groter, aldus verschillende betrokkenen in deze eerste aflevering. Kanye die ‘zonder glitz and glamour’ opgroeide in Chicago en als rapper vooral zijn muziek wilde laten spreken, tegenover Kim Kardashian die ‘vooral beroemd is omdat ze beroemd is’ en daarvoor voortdurend de camera’s opzoekt. Insiders en experts beschrijven hoe Kanye’s geestelijke gezondheidsproblemen uiteindelijk leidden tot de bittere scheiding, waarbij zijn zonderlinge speech als presidentskandidaat daarbij de bekende druppel was. Daarin onthulde hij dat het stel een abortus had overwogen bij hun eerste kind, een openbaarmaking waar Kim niet echt blij mee was. Kanye vocht uiteindelijk tegen zijn scheiding en zijn strijd om invloed te behouden op het leven van zijn kinderen. Heeft het uiteenvallen van zijn gezin zijn controversiële gedrag eind 2022 verder beïnvloed?

Deel 2: Kim’s story

Het was het controversiële gedrag van de verwarde rapper Kanye dat reality-superster Kim Kardashian uiteindelijk dwong om begin 2021 een scheiding aan te vragen. De twee waren sinds 2012 bij elkaar en trouwden in 2014. Samen kregen ze vier kinderen (North, Saint, Chicago en Psalm) over wie ze nu beide gedeeld co-ouderschap hebben. Deze aflevering onthult insiderdetails over het einde van hun zesjarige huwelijk en vertelt het verhaal van hun tweejarige scheiding vanuit het perspectief van Kim. Aan de hand van deze verhalen leren we hoe Kim een steeds moeilijker huwelijk doorstond en hoe ze omging met de online haatcampagne die door Kanye werd gevoerd. Had Kim Kardashian gelijk om een punt te zetten achter haar explosieve huwelijk met Kanye West?

Kim vs Kanye: The Divorce is vanaf donderdag 10 augustus te zien op discovery+.

90 Day Fiancé UK

TLC

Say Yes To The Dress With Tan France

discovery+