Mike Brewer’s World of Cars

Discovery

Mike Brewer’s World of Cars

Autofanaat Mike Brewer neemt ons mee op een waanzinnige roadtrip langs allerlei plekken waar ze opmerkelijke auto’s maken, verhandelen of besturen. In de nieuwe serie Mike Brewer’s World of Cars reist hij dwars door Amerika om de meest uiteenlopende voertuigen te bewonderen. Van de lowriders in LA tot monster trucks in Texas en van stock cars in North Carolina tot rat rods in Lake Tahoe. Ook een bezoek aan Detroit mag natuurlijk niet ontbreken, de bakermat van de auto-industrie en de geboorteplaats van de Ford Model T. Ook is er aandacht voor hedendaagse ontwikkelingen als hij een bedrijf bezoekt dat elektrische motors plaatst in klassieke voertuigen als een volkswagenbusje en zelfs een Porsche. Thuis in Engeland bezoekt hij nog een fabriek die onderdelen maakt voor de Britse auto-iconen Mini en MG.
> Mike Brewer’s World of Cars is onderdeel van de Turbo Month; de gehele maand juli staan de weekenden bij Discovery in het teken van Super Turbo. Elk weekend van 13:25 uur t/m 20:30 uur.

Mike Brewer’s World of Cars is vanaf zaterdag 4 juli om 20:30 uur te zien bij Discovery. Op Dplay kan elke aflevering 7 dagen vooruit worden bekeken (vanaf 27 juni). Klik hier voor een foto.

90 Day Fiancé: What Now

TLC

Salvage Hunters: The Restorers

Discovery