Nieuwe spin-off van Eating With My Ex binnenkort op discovery+

discovery+

Nieuwe spin-off van Eating With My Ex binnenkort op discovery+

In de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch gaan de deelnemers dit keer niet met hun ex aan tafel, maar met hun vijand! We zijn getuigen van enemies, die na een doodse stilte of flinke ruzie weer bij elkaar aan tafel komen. Een ijzige storm vormt zich boven het restaurant wanneer de enemies tijdens hun diner met intens pittige vragen worden geconfronteerd. Het roept heftige emoties op: van afkeer en verdriet tot aan blijdschap en wie weet zelfs een vorm van verzoening aan het eind? Natuurlijk is de allerlaatste en meest prangende vraag te vinden op de rekening. Kunnen de rivalen hierna samen door één deur of lukt het maar niet om de strijdbijl te begraven? De spin-off bestaat uit drie afleveringen waarbij er in de eerste aflevering van vrijdag 8 december direct de grootste aartsrivalen tegen over elkaar gaan zitten! Niemand minder dan Michella en Lisa vechten voor het oog van de camera hun vete uit en dat gaat niet zonder slag of stoten… In dezelfde aflevering zien we ook hoe de twee boeren Geert en Geert Jan niet alleen voor hen nieuw culinair-terrein ontdekken, maar ook een al langslepende ruzie proberen uit te praten. Eating With My Enemy: Going Dutch is vanaf vrijdag 8 december wekelijks te zien op discovery+

 

Michella & Lisa 

Waar drama is, zijn Michella Kox (bekend van Dames In De Dop en Echte Meisjes In De Jungle) en Lisa Sace (bekend van MTV’s Ex on the Beach). Een potentiële samenwerking tussen de twee diva’s leidde tot een felle online-strijd. Voor het eerst ontmoeten Michella en Lisa elkaar dan nu in levenden lijve. Volgens Michella probeert ze al een hele tijd van haar ‘stalker’ Lisa af te komen. Lisa laat niet zomaar over zich heen walsen en legt Michella’s pestgedrag op tafel. De confrontatie begint meteen ijskoud en gedurende de eerste gang al zakt de temperatuur helemaal tot onder nul… Na een hevige schreeuwpartij wordt er zelfs een glas drank in het gezicht gegooid! Komen de twee er wel zonder kleerscheuren vanaf en wordt er nog iets bijgelegd?

Boer Geert & boer Geert Jan

Als twee boeren met kiespijn schuiven Geert en Geert Jan – bekend van NPO-programma Boer Zoekt Vrouw – bij elkaar aan tafel. Hun deelname aan het programma in 2020 resulteerde niet in de gewenste liefdesrelaties, maar ze houden er wel een hechte vriendschap met elkaar aan over. Hoewel de twee kameraden onafscheidelijk waren, begonnen de eerste ergernissen toen de twee als muzikaal duo optrokken en werd de sfeer tussen de twee alsmaar slechter. Het échte einde van de vriendschap is voor Geert Jan echter toch wanneer Geert volgens hem niet bepaald enthousiast reageerde op het nieuws over zijn nieuwe relatie. Lukt het de twee om hun strijdbijl nu eindelijk te begraven en zich erbij neer te leggen? Of wordt er met een nieuwe sneer weer opnieuw een knuppel in het hoenderhok gegooid?

 

Eating With My Enemy: Going Dutch is vanaf vrijdag 8 december t/m vrijdag 22 december wekelijks te zien op discovery+. De serie wordt geproduceerd door No Pictures Please, a Fremantle Company.

Aussie Gold Hunters

Discovery

1000 LB Sisters

TLC