Nieuwste seizoen Will & Grace eind oktober te zien bij TLC!

TLC

Nieuwste seizoen Will & Grace eind oktober te zien bij TLC!

Goed nieuws voor de Will & Grace fans: Will, Grace, Jack en Karen zijn binnenkort weer te zien in een gloednieuw seizoen van Will & Grace! Het tweede en misschien wel meest spraakmakende seizoen van de nieuwe reeks is vanaf dinsdag 30 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC. Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally en Sean Hayes vertolken ook deze reeks de rollen van dit bijzondere viertal. Het nieuwste seizoen van Will & Grace bestaat uit 18 afleveringen en inmiddels is bekend dat de reeks wordt opgevolgd met een derde seizoen, eveneens bestaande uit 18 afleveringen.

De gastrollen worden dit seizoen vertolkt door onder andere Alec Baldwin, Minnie Driver en Mary McCormack, die terugkeren in hun oude rollen. Ook maakt de kijker kennis met nieuwe gezichten, zoals friends-acteur David Schwimmer (Ross Geller), in de rol van de vriend van Grace, Matt Bomer, te zien als Will zijn nieuwe liefde, Jon Cryer, Chelsea Handler, de date van de zus van Grace, en de Amerikaans kunstschaatser en Olympisch medaillewinnaar Adam Rippon.

Will & Grace was van 1998 tot 2006 op televisie te zien en keerde in 2017 weer terug met een nieuwe reeks. De serie is genomineerd voor 88 Emmy® awards (waarvan 18 gewonnen, waaronder de award voor “Outstanding Comedy Series”) en ontving tal van andere onderscheidingen. Door de jaren heen hebben zowel critici als fans Will & Grace in hun hart gesloten.

Het meesterlijke duo Max Mutchnick en David Kohan is opnieuw aan het schrijven geslagen, met het resultaat dat het grappigste viertal van tv terugkeert. Ook de legendarische James Burrows, regisseur van alle voorgaande Will & Grace afleveringen, is weer onderdeel van het team en de kijker kan dan ook rekenen op een nieuw seizoen vol vlijmscherpe opmerkingen en een veelvoud aan dirty martini’s.

Max Mutchnick en David Kohan schrijven het nieuwe seizoen en zijn uitvoerend producent.  James Burrows regisseert en is tevens uitvoerend producent. Will & Grace wordt geproduceerd door Universal Television.

Will & Grace is vanaf dinsdag 30 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC.

Halloween Wars

TLC

Eurosport ook komende 3 jaar ‘Home of MotoGP’

Eurosport