Rossana Kluivert On A Mission in november te zien bij TLC!

TLC

Rossana Kluivert On A Mission in november te zien bij TLC!

De opnames voor de nieuwe real-life serie Rossana Kluivert On A Mission, waarin Rossana Kluivert zich inzet om het straathonden probleem in Curaçao tegen te gaan, zijn in volle gang. Afgelopen maand was Rossana op Curaçao om te helpen bij de daadwerkelijke bouw van het center. Een droom die uitkomt! In de serie is te zien hoe Rossana dit project samen met de hulp van vrienden, familie en de eilandbewoners aanpakt. Van het generen van aandacht voor het project tot de bouw van het complex en het redden van de straathonden, die vervolgens geplaatst worden bij geschikte families. Rossana is een onuitputtelijke bron van energie en gaat het liefst dag en nacht door om haar droom te realiseren. Gelukkig staat haar familie aan haar zijde, niet alleen om haar te helpen, maar ook om ervoor te zorgen dat ze heel af en toe wat rust neemt. Rossana Kluivert On A Mission is vanaf woensdag 7 november tot en met woensdag 26 december om 20:30 uur te zien bij TLC.

Curaçao telt zo’n 25.000 straathonden die dagelijks lijden onder barre omstandigheden en per dag sterven er tientallen pups. Rossana droomde er dan ook al jaren van om een eigen hondenopvangcentrum op Curaçao op te zetten, waar honden kunnen worden opgevangen, verzorgd en gesteriliseerd, en dat tevens een bijzondere en liefdevolle plek is waar mens en dier elkaar kunnen ontmoeten. Het project is momenteel in volle gang en haar droom komt eindelijk uit!

Om het Kluivert Dog Rescue Center te realiseren, wil Rossana heel Nederland en Curaçao in beweging brengen om haar te helpen, want zoals Rossana zegt “Samen staan we sterk!”. Helpen kan nog steeds middels het doneren van voerbakken tot operatiemateriaal, een donatie of door te helpen als vrijwilliger. Ga naar tlc.nl voor meer informatie en draag ook je steentje bij!

Rossana Kluivert On A Mission is vanaf woensdag 7 november om 20:30 uur te zien bij TLC.

Ellie Lust eerste Nederlandse host op Investigation Discovery

ID

Trans Am

Discovery